Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Како да инсталирам ASP.NET? Ми треба и линк за даунлоад.

Како да инсталирам ASP.NET? Ми треба и линк за даунлоад.

ASP.NET или го имаш на веб сервер (Windows Server) или во мини тест веб сервер вграден во Visual Studio.
Visual Studio Express е бесплатен. Програмите се пишуваат во студиото.

Го пробав ова вчера, бара лозинка откога ќе го инсталираш.

--- надополнето ---

ASP.NET или го имаш на веб сервер (Windows Server) или во мини тест веб сервер вграден во Visual Studio.
Visual Studio Express е бесплатен. Програмите се пишуваат во студиото.

Јас симнав торент со наслов Microsoft_Visual_Studio_2010_Ultimate_x86. Ќе го има тука?

Има ли некој да помогне?????
Проблемот ти е комплексен, а можеби и НЕ. Но сепак провери дали е во конфликт со некој дел од компјутерот, можи со кој било дел да има конфликт. По мое мислење е проблемот до бирањето на фреквенциите. Доколку ти е некој понов модел на ТВ -карта можеби има некоја фабричка мана. Има доста делови на пазарот со мани. :toe:

Како да тргнам превод од филм,кој е залепен (така го симнав со германски) ..преку плеерот неможе

Како да тргнам превод од филм,кој е залепен (така го симнав со германски) ..преку плеерот неможе
Залепен превод нема шанси да тргнеш, тој веќе е дел од филмот.

Јас симнав торент со наслов Microsoft_Visual_Studio_2010_Ultimate_x86. Ќе го има тука?
Да, тоа е комерцијалната верзија, сѐ има таму.

--- надополнето ---

Да, тоа е комерцијалната верзија, сѐ има таму.

Имаше еден програм да се оддели музиката од видеото..пример од јутјуб , да се извади само музика и да се направи mp3 фајл.. Ај помош ако знае некој како се викаше програмот ?

Имаше еден програм да се оддели музиката од видеото..пример од јутјуб , да се извади само музика и да се направи mp3 фајл.. Ај помош ако знае некој како се викаше програмот ?
Има многу такви програми, ама јас симнувам на друг начин, еве ти линкче, само пасте на линкот и даунлоад и директно во мп3 формат ти се симнува. :)

Дечки, ми треба драјвер за веб камера X5TECH - ИТНО !

се работи за овој модел: КЛИК !

Поздрав !

Дечки имам едно УСБ флешче и ми беше ставено на телевизор ,имаше слики ставено и синоќа го ставам во PC и несакаше да работи и кога конечно некако го отвори видов дека содржината му е ваква :

PrtScrcapture-10.jpg

Пробав да отворам некој фолдер ама несака го вади ова :

Locationisnotavailable_2.jpg

Locationisnotavailable.jpg

А кога пробувам да го форматирам ми го отвара ова :

PrtScrcapture_2.jpg

Moже ли некако да се оправи ??

Овој проблем ми го праи секој ден последниве денови одкога добив нов интернет..интернетот ми е слаб незнам послабо отвара страни итн..и овој проблем ми го покажува..до него е или до што е?

Овој проблем ми го праи секој ден последниве денови одкога добив нов интернет..интернетот ми е слаб незнам послабо отвара страни итн..и овој проблем ми го покажува..до него е или до што е?

3 опции,

1.Clear Cache
2.Reload Page
3.Change browser

Уште една опција на која налетав по крато барање на додатна солуција,

To fix this all you have to do in some - but most - cases is look at your adress bar, if at the end of it you see there is the code index=2, all you have to do is change the 2 to a 1 and press enter. You will then be taken to the webpage that you were trying to reach.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom