Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Користам Winamp и инсталирав lyricsplugin, но на подигнување ми ја јавува следнава грешка http://img18.imageshack.us/img18/5595/14881050.jpg и не ми го подигнува плагинот. Пробав и да го променам спорниот msvcr71.dll фајл но не успеав. Дали некој имал слично искуство, и дали го решил проблемов. оперативниот систем е W7 ultimate

Користам Winamp и инсталирав lyricsplugin, но на подигнување ми ја јавува следнава грешка http://img18.imageshack.us/img18/5595/14881050.jpg и не ми го подигнува плагинот. Пробав и да го променам спорниот msvcr71.dll фајл но не успеав. Дали некој имал слично искуство, и дали го решил проблемов. оперативниот систем е W7 ultimate

Види дали плагинот е за таа верзија на винамп што ја користиш. Или па најди друга верзија на истиот плагин

Пробав и тоа не не успеа да го реши проблемот

Пробав и тоа не не успеа да го реши проблемот

Види плагинот за која верзија на винамп е и симни го тој винамп, бриши го овој. Пробај некои такви комбинации.

Или најди друг плугин што ја врши истава функција.

Ги инсталирав и двете, ама пак истото.:toe:
Дали знае некој како да инсталирам додаток на флеш плеер , ако воопшто може да се инсталира. Мислам дека тоа е проблемот што не можам да вршам аплоад на видео фајлови.

Дали знае некој како да инсталирам додаток на флеш плеер , ако воопшто може да се инсталира. Мислам дека тоа е проблемот што не можам да вршам аплоад на видео фајлови.

Да не ти фали QuickTime ?

како не пишуе ?

window-7-system-information.png

Има некоја опција да се одблокираат блокираните страници на линуксиве во школо??
И да, ако некој знае админски јузер за да си влезам ко човек xD

Има некоја опција да се одблокираат блокираните страници на линуксиве во школо??
И да, ако некој знае админски јузер за да си влезам ко човек xD

Одговорено е пред некој ден прашањево.

Ајде пак: Не може, никако. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom