Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Е, вака сега. Имам многу глуп проблем. До пред некое време супер си слушав club fm на нет, ама од пред некој ден не ми се уклучува никако. Приметив дека сум го изместила VLC т.е. сум го кликнала некаде и сега филмовите и музиката не ми се уклуува преку оваа програма. Значи ми треба помош како да направам за пак да можам да ја користам оваа програма без милион кликања. Веројатно имам избришано некаков драјвер, оти воопшто не ми ги отвара радијата преку никаков програм, ама не знам што см избришала.
Не знам дали ме сфативте. :(

Е, вака сега. Имам многу глуп проблем. До пред некое време супер си слушав club fm на нет, ама од пред некој ден не ми се уклучува никако. Приметив дека сум го изместила VLC т.е. сум го кликнала некаде и сега филмовите и музиката не ми се уклуува преку оваа програма. Значи ми треба помош како да направам за пак да можам да ја користам оваа програма без милион кликања. Веројатно имам избришано некаков драјвер, оти воопшто не ми ги отвара радијата преку никаков програм, ама не знам што см избришала.
Не знам дали ме сфативте. :(

Пробај ова симни го. Инсталирај, па кажи.

кај го пишува тоа?
Како и да е: инсталирај го тоа, и после вклучи дали ќе пее...

Пробај и со винамп, успат.

еве како ми се појавува, со десен клик и vlc сега работи, но не и со другите програми :tapp: се гледа дека сум најјако хакериште у маало :pos:

еве како ми се појавува, со десен клик и vlc сега работи, но не и со другите програми :tapp: се гледа дека сум најјако хакериште у маало :pos:

ц ц ц, шо муабет напрајфме за џабе само :pos:
иди кај ова шо ти е club.mp3 (bilo koe), имаш таму Show in folder, ќе видиш кај е. ќе си го преместиш на десктоп и од таму ќе го кликаш.

ц ц ц, шо муабет напрајфме за џабе само :pos:
иди кај ова шо ти е club.mp3 (bilo koe), имаш таму Show in folder, ќе видиш кај е. ќе си го преместиш на десктоп и од таму ќе го кликаш.

Ц ц ц добро бе не ти е срам цело време да ми кажуваш што да симнам, а толку било лесно?! Џабе ме вртеше ваму таму :pos:

ФАЛА!

Ми се рестартира PC то и ми се појавува ова и неке да се уклучува ај ако може некој да ми каже како да го решам проблемот фала .
Прегледај го приврзокот 34670

Во најдобар случај - си заборавил ЦД во цд-ромот!:smir:

Во најлош случај - кажи го погодив ли најдобриот случај?

Немам цд во цд ромот проверив ..не го погоди :D

Некој ти чепкал во BIOS и наместил компјутерот да се подигнува (бутира) од ЦД и САМО ОД ЦД без да има опција да бара HDD.

Треба да наместиш таму да се бутира од хард диск.

Прашав претходно али не помогна.. значи неможам и неможам да снимам игра, нон-стоп проблеми со directX .. го инсталирав,деинсталирав..најновите верзии,сите верзии на directx,ги надоградив драјверите на грфичката и пак ништо.. ossupated error for directX и ерор нот афаунд mss32.dll . Помош ?

Прашав претходно али не помогна.. значи неможам и неможам да снимам игра, нон-стоп проблеми со directX .. го инсталирав,деинсталирав..најновите верзии,сите верзии на directx,ги надоградив драјверите на грфичката и пак ништо.. ossupated error for directX и ерор нот афаунд mss32.dll . Помош ?

Реинсталирај си го WIndows-от или стави му нов (понов)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom