Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Друже, јас имам Самсунг DVD/VCR комбо, перфектно е за таа намена и доста касети веќе ги преснимив.
Е сега, кога го купив пред 2 години беше 9000, сега е најверојатно поефтино...

Постапката за преку PC не ја знам, ќе оставиме некој друг да каже.

Претпоставувам дека порано се користеа Capture карти коишто имаат видео влез и видеото се поврзува во видео влезот и преку специјална програма во компјутерот се снима тоа што моментално иде на касетата, слично како тв карта кога снимаш некоја програма.
Во поново време има специјални уреди за таа намена, нешто како старите видеа но со усб конектори за полесно поврзување со ПЦ, како на пример ова http://www.amazon.com/ION-Audio-Video-Computer-Converter/dp/B0017PJ5FI

Ова се мои претпоставки, нека каже некој поискусен којшто се има занимавано со вакви работи :wink:

Програма за мониторинг на компјутер

ми треба програма за да вршам мониторинг на компјутер со се прави на него кој сајтвови се отвараат ако се галами на скајп мсн кој гала ми со муабет се прави и ако мозе еден добар ки логер

Програма за мониторинг на компјутер

ми треба програма за да вршам мониторинг на компјутер со се прави на него кој сајтвови се отвараат ако се галами на скајп мсн кој гала ми со муабет се прави и ако мозе еден добар ки логер

REFOG Keylogger - многу е добар

vaka treba da inastaloiram makedonski font ili keyboard bidjeki kompjuterot doaga so operativen sistem direktno od fabrika ne sum vrsela nikakvi instalacii dopolnitelni sto znaci deka ne e instaliran makedonski font ili keyboard kako toa da go instaliram preku net ili na nekoj drug nacin?

vaka treba da inastaloiram makedonski font ili keyboard bidjeki kompjuterot doaga so operativen sistem direktno od fabrika ne sum vrsela nikakvi instalacii dopolnitelni sto znaci deka ne e instaliran makedonski font ili keyboard kako toa da go instaliram preku net ili na nekoj drug nacin?

Сакаш да кажеш “кирилична подршка?“

Control Panel - Regional and language options

regional-settings1.JPG

Горе намести FYRO Macedonian, доле намести Macedonian....

Оди горе во табот Advanced и таму намести FYRO Macedonian.

Рестартирај РС.

regional-settings1.JPG

Рестартирај РС.

и најбитното за да програмите со македонска кирилична поддршка или преводите на филмовите да ги прикажува како што треба, во последниот таб Advanced треба да намести Macedonian :smir:

и најбитното за да програмите со македонска кирилична поддршка или преводите на филмовите да ги прикажува како што треба, во последниот таб Advanced треба да намести Macedonian :smir:

Ај ПАК прочитај го мојот пост, ама УБАВО прочитај го.

кај можам да најдам torrent за hack tools v2.5 бесплатно.....ако може

Ке може торент за македонски фонтови (ако мозе сите да ги има како една инсталација... не да бидат еден по еден ) Фала:smir:

regional-settings1.JPG

Рестартирај РС.

фала за ова го завршив уште нешто кога ќе го отворам вордот ми бара некој product key за да се регистрира вордот за лицнеца нешто така ми вели

фала за ова го завршив уште нешто кога ќе го отворам вордот ми бара некој product key за да се регистрира вордот за лицнеца нешто така ми вели

Кој office го имаш инсталирано, 2003, 2007 ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom