Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Друже, јас имам Самсунг DVD/VCR комбо, перфектно е за таа намена и доста касети веќе ги преснимив.
Е сега, кога го купив пред 2 години беше 9000, сега е најверојатно поефтино...

Постапката за преку PC не ја знам, ќе оставиме некој друг да каже.

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Претпоставувам дека порано се користеа Capture карти коишто имаат видео влез и видеото се поврзува во видео влезот и преку специјална програма во компјутерот се снима тоа што моментално иде на касетата, слично како тв карта кога снимаш некоја програма.
Во поново време има специјални уреди за таа намена, нешто како старите видеа но со усб конектори за полесно поврзување со ПЦ, како на пример ова http://www.amazon.com/ION-Audio-Video-Computer-Converter/dp/B0017PJ5FI

Ова се мои претпоставки, нека каже некој поискусен којшто се има занимавано со вакви работи :wink:

Член од
1 февруари 2007
Мислења
408
Поени од реакции
15
Програма за мониторинг на компјутер

ми треба програма за да вршам мониторинг на компјутер со се прави на него кој сајтвови се отвараат ако се галами на скајп мсн кој гала ми со муабет се прави и ако мозе еден добар ки логер

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Програма за мониторинг на компјутер

ми треба програма за да вршам мониторинг на компјутер со се прави на него кој сајтвови се отвараат ако се галами на скајп мсн кој гала ми со муабет се прави и ако мозе еден добар ки логер
REFOG Keylogger - многу е добар

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
vaka treba da inastaloiram makedonski font ili keyboard bidjeki kompjuterot doaga so operativen sistem direktno od fabrika ne sum vrsela nikakvi instalacii dopolnitelni sto znaci deka ne e instaliran makedonski font ili keyboard kako toa da go instaliram preku net ili na nekoj drug nacin?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
vaka treba da inastaloiram makedonski font ili keyboard bidjeki kompjuterot doaga so operativen sistem direktno od fabrika ne sum vrsela nikakvi instalacii dopolnitelni sto znaci deka ne e instaliran makedonski font ili keyboard kako toa da go instaliram preku net ili na nekoj drug nacin?
Сакаш да кажеш “кирилична подршка?“

Control Panel - Regional and language options

Горе намести FYRO Macedonian, доле намести Macedonian....

Оди горе во табот Advanced и таму намести FYRO Macedonian.

Рестартирај РС.

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417

Рестартирај РС.

и најбитното за да програмите со македонска кирилична поддршка или преводите на филмовите да ги прикажува како што треба, во последниот таб Advanced треба да намести Macedonian :smir:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
и најбитното за да програмите со македонска кирилична поддршка или преводите на филмовите да ги прикажува како што треба, во последниот таб Advanced треба да намести Macedonian :smir:
Ај ПАК прочитај го мојот пост, ама УБАВО прочитај го.

mikki

FeRRuM
Член од
15 мај 2009
Мислења
74
Поени од реакции
0
кај можам да најдам torrent за hack tools v2.5 бесплатно.....ако може

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Ке може торент за македонски фонтови (ако мозе сите да ги има како една инсталација... не да бидат еден по еден ) Фала:smir:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229

Рестартирај РС.
фала за ова го завршив уште нешто кога ќе го отворам вордот ми бара некој product key за да се регистрира вордот за лицнеца нешто така ми вели

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
фала за ова го завршив уште нешто кога ќе го отворам вордот ми бара некој product key за да се регистрира вордот за лицнеца нешто така ми вели
Кој office го имаш инсталирано, 2003, 2007 ?

Kajgana Shop

На врв Bottom