Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
значи вцера купив принтер епсон стѕлус сџ115 и инсталирав драјвери и ми се појави ова сака да скенира ама нејек да принта помош?????
2eqgi1w.jpg

Избриши ги драјверите у контрол панел--> Add/Remove, пикни цедето со драјверите, НЕ ГО ПОВРЗУВАЈ ПРИНТЕРОТ СО КОМПОТ, следи ги инструкциите, кога ќе ти каже да го поврзеш и уклучиш, тогаш направи го тоа.

Морам да ве прашам нешто, али не за поправање туку за РАСИПУВАЊЕ!!!

Гнасата по информатика денес ми стави единица која не ја заслужив... ама ИЧ не ја заслужив :nerv:

Ми требаат финти и начини да заебам нешто на ниво на софтвер, не хардвер.
Можам да сменам пасворди на администраторите, но сакам да напраам нешто полошо, а незнам што :toe:

Ми требаат ОПАСНИ вируси, или што и да е ама да и ги заебам сите грди компјутери па да види дали ке става ќец пак!

Се надевам дека нема постов да биде избришан, и секако, некој да ми помогне :smir:
Позз:salut:

кога ќе се уклучам н некој чет на интернет страна ми се појавува едно Adobe Flash player settings и ми вика дали да дозволам да се користи камера и микрофон. И сега, нели има accept и deny ама проблемот е што неможам ништо да стиснам. какко можам да го решам ова??

дали некој ќе ми каже торент за windows xp sp 2 заедно со сите драјвери за sata хард диск

дали може да ми кажете некој станица за препарување на нет освен опера мозила сафари интернет ехплоер дали има некоја друга

незнам како ми помогна

Другар, колку што ти е добро прашањето, толку е добар и одговорот.

дали може да ми кажете некој станица за препарување на нет освен опера мозила сафари интернет ехплоер дали има некоја друга

станица за преПарување на нет = пребарувач

Google Chrome

ај ве молам помош
имам windows 7 и излегува известување дека треба за 2 дена да направам бекап и да го преинсталирам затоа што поминува рокот на trialot. како да го избегнам ова кажете некое решение. A од друга страна па во properties не ми пишува дека ми е trial.
zaforum.jpg

ај ве молам помош
имам windows 7 и излегува известување дека треба за 2 дена да направам бекап и да го преинсталирам затоа што поминува рокот на trialot. како да го избегнам ова кажете некое решение. A од друга страна па во properties не ми пишува дека ми е trial.
zaforum.jpg

Тебе ти е RC1 (Release Candidate 1)

Треба да си направиш апдејт во RTM, вака некако.

Kako da proveram preku nekoja komanda vo run ili bilo kako dali imam virusi vo kompjuterot ne veruvatm mnogu mnogu vo antivirus...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom