Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
дали некој можи да ми кажи како да инсталирам windows xp на нов хард диск зошто коа ќе го ставам новит хард диск и цд со windows ми излегва само првото тоа за инсталирање, а потоа не сака да продолжи

дали некој можи да ми кажи како да инсталирам windows xp на нов хард диск зошто коа ќе го ставам новит хард диск и цд со windows ми излегва само првото тоа за инсталирање, а потоа не сака да продолжи

пробај со друго цд.

дап.. ставеш цд-то, рестарт, подесеш да се подигне од цд, и натака знаеш :helou:
да, фала :helou:

абе никако не можам да инсталирам windows на новиот хард диск, откако ќе почни сетапот и откако ќе стегнам за да се инсталира ми кажва дека неможи да го пронајди хард дискот. нека ми помогни некој зш при крај сум со нервите ќе летни нешто од компјутеров:zid:

Здраво ова пиано е многу јако http://kajgana.com/chek-dis-aut/sviri-majstore може ли некако тоа што го свирам да се снима со некоја програма ?

Фала
поздрав

Ако си на Виста/7 следи чекор 1. ако си на XP скокни на 2.
1. Одиш Контолна табла>Звук>Снимање, десен клик и Прикажи исклучени уреди. На Stereo Mix десен клик>Вклучи. (видео)
2.Земи си Audacity ако немаш
3.Оди Уреди>Поставки и кај Снимање>Уред избери Stereo Mix. OK.
4.Притисни Снимај, свири на пијаното. Притисни стоп во Audacity.

На секоја недела правам преинсталација на windows и пц то работи 1 недела и после 1 недела треба пак да му правам преинстација што може да му биде

Ми треба некоја програм со кој ке можам да блокирам страни да не може да се отвараат преку бровсерот... ?

Ми треба некоја програм со кој ке можам да блокирам страни да не може да се отвараат преку бровсерот... ?

windows/system32/drivers/etc/hosts отвори hosts со notepad

И ќе внесеш во hosts 127.0.0.1 www.primer.com
и за останатите страни продолжуваш во нов ред

да, фала :helou:

абе никако не можам да инсталирам windows на новиот хард диск, откако ќе почни сетапот и откако ќе стегнам за да се инсталира ми кажва дека неможи да го пронајди хард дискот. нека ми помогни некој зш при крај сум со нервите ќе летни нешто од компјутеров:zid:
Diskot e SATA veroatno a ti imas XP cd koe nema drajver za tvojot Sata kontroler...znaci ili najdi XP CD so barem vgraden Service Pack2 ili stavi go drajverot na usb ili flopy i stiskaj F6 ko ke pocne setapot za da go ucita drajverot od disketata.

На секоја недела правам преинсталација на windows и пц то работи 1 недела и после 1 недела треба пак да му правам преинстација што може да му биде

Му смета фикусот што стои од десната страна на куќиштето. Стави го од левата страна фикусот, а на местото на фикусот насади врба!

Никогаш нема да се научите да барате совет! Со вакви оскудни информации само Миленко може да ти помогне, јави му се.

Нема помош, додека не прецизираш што му е на компјутерот. Која е причината да го преинсталираш, каков ос инсталираш........

Во интерес на тие што помагаат и се со цел да се избегне чат помеѓу двајца кога барате помош, изнесете повеќе информации така се зголемуваат можностите за посоодветна помош истото е напишано во повеќе теми во нивното воведно мислење.

Јас го имав истиов проблем... и го решив.

Се надевам ти помогнав.

значи вцера купив принтер епсон стѕлус сџ115 и инсталирав драјвери и ми се појави ова сака да скенира ама нејек да принта помош?????
2eqgi1w.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom