Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
26 февруари 2010
Мислења
19
Поени од реакции
5
значи вцера купив принтер епсон стѕлус сџ115 и инсталирав драјвери и ми се појави ова сака да скенира ама нејек да принта помош?????
Избриши ги драјверите у контрол панел--> Add/Remove, пикни цедето со драјверите, НЕ ГО ПОВРЗУВАЈ ПРИНТЕРОТ СО КОМПОТ, следи ги инструкциите, кога ќе ти каже да го поврзеш и уклучиш, тогаш направи го тоа.

Член од
12 декември 2009
Мислења
137
Поени од реакции
31
Морам да ве прашам нешто, али не за поправање туку за РАСИПУВАЊЕ!!!

Гнасата по информатика денес ми стави единица која не ја заслужив... ама ИЧ не ја заслужив :nerv:

Ми требаат финти и начини да заебам нешто на ниво на софтвер, не хардвер.
Можам да сменам пасворди на администраторите, но сакам да напраам нешто полошо, а незнам што :toe:

Ми требаат ОПАСНИ вируси, или што и да е ама да и ги заебам сите грди компјутери па да види дали ке става ќец пак!

Се надевам дека нема постов да биде избришан, и секако, некој да ми помогне :smir:
Позз:salut:

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
кога ќе се уклучам н некој чет на интернет страна ми се појавува едно Adobe Flash player settings и ми вика дали да дозволам да се користи камера и микрофон. И сега, нели има accept и deny ама проблемот е што неможам ништо да стиснам. какко можам да го решам ова??

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
дали некој ќе ми каже торент за windows xp sp 2 заедно со сите драјвери за sata хард диск

Borce Volkovo

Переднија
Член од
6 јули 2009
Мислења
83
Поени од реакции
1
дали може да ми кажете некој станица за препарување на нет освен опера мозила сафари интернет ехплоер дали има некоја друга

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
незнам како ми помогна
Другар, колку што ти е добро прашањето, толку е добар и одговорот.

дали може да ми кажете некој станица за препарување на нет освен опера мозила сафари интернет ехплоер дали има некоја друга
станица за преПарување на нет = пребарувач

Google Chrome

mUv@ ThE DoGg

oLd ScHoOl PerSoN
Член од
29 септември 2005
Мислења
363
Поени од реакции
5
ај ве молам помош
имам windows 7 и излегува известување дека треба за 2 дена да направам бекап и да го преинсталирам затоа што поминува рокот на trialot. како да го избегнам ова кажете некое решение. A од друга страна па во properties не ми пишува дека ми е trial.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ај ве молам помош
имам windows 7 и излегува известување дека треба за 2 дена да направам бекап и да го преинсталирам затоа што поминува рокот на trialot. како да го избегнам ова кажете некое решение. A од друга страна па во properties не ми пишува дека ми е trial.

Тебе ти е RC1 (Release Candidate 1)

Треба да си направиш апдејт во RTM, вака некако.

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Kako da proveram preku nekoja komanda vo run ili bilo kako dali imam virusi vo kompjuterot ne veruvatm mnogu mnogu vo antivirus...

Kajgana Shop

На врв Bottom