Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Друже, не бива ни преку SAFE MODE. Не стига до таму. Одма се појавува црн екран. И мене ми е чудно како дојде до тоа, со што ком. работеше перфектно и со само еден рестарт се случи тоа. Да не знаеш друго решение?

Ако имаш CD од виндоусот, иди repair... Али после тоа многу од програмите нема да работат, ке треба да ги инсталираш од поново.

microsoft word АМА НАЈИТНО У ЦЕЛ СВЕТ..дајте провере линк со добар формат да може итно да се иннсталира плс

microsoft word АМА НАЈИТНО У ЦЕЛ СВЕТ..дајте провере линк со добар формат да може итно да се иннсталира плс

На ПП во .исо фајл, се надевам знаеш како да го инсталираш:helou:

Ако имаш CD од виндоусот, иди repair... Али после тоа многу од програмите нема да работат, ке треба да ги инсталираш од поново.
Слободно нека направи Репаир и потоа дефрагмент и се супер ќе си работи нема да треба одново да ги инсталира програмите што трескате вакни никакви информации кога не сте пробале:tapp:

Слободно нека направи Репаир и потоа дефрагмент и се супер ќе си работи нема да треба одново да ги инсталира програмите што трескате вакни никакви информации кога не сте пробале:tapp:

Дечко, немора да се правиш паметен, јас отидов repair, се направи компјутерот, али пола и повеќе од програмите/игрите не работеа, требаше да се инсталираат од поново. Не зборам од памет, од искуство зборам.

Смирете страсти.
ПС. Побарувања за торенти се забранети мислењата ќе се бришат.

На некои филмови ми се подава една сина вертикална линија. Пробав со друг плеер освен со БС ама линијата си остана, Како да ја отстранам?

На некои филмови ми се подава една сина вертикална линија. Пробав со друг плеер освен со БС ама линијата си остана, Како да ја отстранам?

Ако на други филмови не ти прави така, тогаш филмот најверојатно е кино снимка.. од филмот си е линијата.

Ако на други филмови не ти прави така, тогаш филмот најверојатно е кино снимка.. од филмот си е линијата.

Ама таа линија ја има само на мојот компјутер. Пробавме кај еден другар и кај него ја немаше таа линија

Имам CD од виндоусот ама џабе, нема како да стигнам до repair... :S
да стигнам до таму..ќе биде добро. :nesum:

Имам CD од виндоусот ама џабе, нема како да стигнам до repair... :S
да стигнам до таму..ќе биде добро. :nesum:

Сега ако си малер па имаш од оние цедиња кај кои ја нема repair опцијата.....

барај друго инсталационо цд...:toe:

Сега ако си малер па имаш од оние цедиња кај кои ја нема repair опцијата.....

барај друго инсталационо цд...:toe:

Не знам дали ме разбра. Кога го стартувам ком. не излегува ништо, црн екран.:nesum:

Не знам дали ме разбра. Кога го стартувам ком. не излегува ништо, црн екран.:nesum:

Епа изгледа првин треба да го ресетираш БИОС-от,штом не можеш да стигнеш до него :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom