Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Aj eдно нај-нубско прашање на сите универзуми:

Во ексел тоа буквите горе може да се сменат во бројки?
И ако може-како?
:?.

И уште едно многу важно прашање.... ЗАШТО???

Ако ти требаат бројки за ориентација, пиши 1 во првото квадратче, после фати го квадратчето за ќошот доле десно, држи CTRL и влечи во десно, ќе ти ги направи сите други квадратчиња по реден број.

Ако е за друго нешто, пиши пак :)

И уште едно многу важно прашање.... ЗАШТО???

Ако ти требаат бројки за ориентација, пиши 1 во првото квадратче, после фати го квадратчето за ќошот доле десно, држи CTRL и влечи во десно, ќе ти ги направи сите други квадратчиња по реден број.

Ако е за друго нешто, пиши пак :)

треба да наравам табела со 10 колони и 15тина редови, а ако направам ко шо ми рече ти, тогаш редовите ми почнуваат со 2 а не со 1.
Дали воопшто може да се преименуваат или дали знаеш некоја програма да симнам за праење вакви табели.

треба да наравам табела со 10 колони и 15тина редови, а ако направам ко шо ми рече ти, тогаш редовите ми почнуваат со 2 а не со 1.
Дали воопшто може да се преименуваат или дали знаеш некоја програма да симнам за праење вакви табели.

Колку што знам, тие горе A, B, C... не можеш да ги смениш...

А и не те сваќам зашто не можеш да го направиш тоа што ти треба?

Направи си сама табела, не ги користи означувачите на редови и колони од екселот, туку ти направи си сама. Првото поле во ќошот нека е празно, десно од него стави 10 колони (пример), а под него стави 10-15 редови и ете ти, имитација.

sakam da go reinstaliram windows xp, no motherboard imam via vt8237... neznam kako da go butiram... :( na F8 mi izlaga toa start windows normaly ili dr... tie safe mode... Ako se razbira nekoj neka kaze pls

Другари имам проблем со MSN.
- MSN 8.5 инсталирав на Windows xp sp2 на стара машина. Таман да се логирам на MSN ми се појавува да го надоградам MSN-то во MSN 9 го надградив и ми се појавува ова болд.
( msi_check: 0x80280002 ) со овој проблем веќе немам MSN :tapp: старото ми ми вика мора да се надгради а новото мава erorr при старт на сетапот.

Другари имам проблем со MSN.
- MSN 8.5 инсталирав на Windows xp sp2 на стара машина. Таман да се логирам на MSN ми се појавува да го надоградам MSN-то во MSN 9 го надградив и ми се појавува ова болд.
( msi_check: 0x80280002 ) со овој проблем веќе немам MSN :tapp: старото ми ми вика мора да се надгради а новото мава erorr при старт на сетапот.

на старото мсн 8.5 стави го компитабилно со Windows 2000

Go smenav windowsot, i sega zvucnite ne rabotaat, odnosno ne se slusa nisto ? Treba nesto drajveri ili ?

Go smenav windowsot, i sega zvucnite ne rabotaat, odnosno ne se slusa nisto ? Treba nesto drajveri ili ?

Прво, кој Windows си ставил? Чудно што самиот не ти инсталирал драјвери за звук.

Ти требаат драјвери за звук, треба да ги имаш на цедето што ти е од матичната (компјутерот)

За корисниците на Ати карти...

http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=3386808&postcount=187

Новите 9.12 драјвери се најдобрите некогаш направени од страна на Ати според многу корисници. Имено има подобрување (генерално во све) од цели 20%, додека за корисниците на Кросфајр скелјнигот дошол до самиот врв од неверојатни
90% :vozbud:

Windows-от не ми се подига, кога ќе стигне да почне тој Loading, црн екран. Ни во Сејф Моуд не се пали. Тоа што го искуцува додека се пали, ќе застане негде на 10 ред, и не мрда. Што ќе да е?

Windows-от не ми се подига, кога ќе стигне да почне тој Loading, црн екран. Ни во Сејф Моуд не се пали. Тоа што го искуцува додека се пали, ќе застане негде на 10 ред, и не мрда. Што ќе да е?
Нешто слично ми се случи пред една недела. Исто така windowsot не ми се подигаше, само кај мене не се појавуваше ни тоа Loading windows Xp, па морав да го сменам windowsot и сега е се во ред. :wink:

Рикавела виндовс... среди што можеш со Live CD ако имаш а ако не направи рипер со обичното за форматирање, и после тоа форматирај го и среди го убаво :smir:

Наместен ти е first boot device хард дискот кајшто е оперативниот? После второ, земи cd-то од оперативниот (ве молам пишете што оперативен користите ова важи за сите нагласено е во правила за полесно да се разбираме); и имаш таму repair опции можно е boot фајловите да се избришани или слично пример од вируси или други причини, значи стави го cd-to и ќе направиш repair (Постапка со слики)
Или директен формат секогаш е најдобар начин но можеш да го пробаш ова погоре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom