Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
се те рзбирам јас тебе но незнам како да ја добијам бројката која треба да ја внесам овде значи целиот хард диск ми е 305243 мб е сега сакам ц-то да ми е 50 гб а остатокот нека биде д.ми треба бројката која треба да ја пишам овде na Create partition of size in MB 305235.

За најлесно, сметај дека 1000 MB ти се 1GB, (реално 1024 МВ = 1 GB) и направи си колку сакаш. Ете ако сакаш 30 GB тогаш направи 32 000 MB на пример.

Решив помножив 50 * 1024 и добив 51200 напишав и мислам дека ке е во ред.Благодарм Поздрав

Едно прашање ...
Симнав игра за Плејстејшн 2 од интернет . Играва е .iso формат :nesum:
Како да ја изрежам на ДВД , може ли со Неро и ако може како да го направам тоа . Пробав да ја изрежам како Дата ДВД , арно ама не ми го чита ДВД-то плејстејшнот :toe:
Чаре :nesum:

Едно прашање ...
Симнав игра за Плејстејшн 2 од интернет . Играва е .iso формат :nesum:
Како да ја изрежам на ДВД , може ли со Неро и ако може како да го направам тоа . Пробав да ја изрежам како Дата ДВД , арно ама не ми го чита ДВД-то плејстејшнот :toe:
Чаре :nesum:

Само отвори го фајлот преку NERO, пример десен клик - Open With... и одбери NERO.

Стави празно DVD, намести брзина на режање, стисни BURN и толку е.

Едне прашање.
- Комјутеров ми мрзне.
Го форматирав пред 2-3дена. Користам Касперски 2010 и го скенирам Ком и не ми наоја никаков вирус или др работи.
- Можно ли е хардверски проблем или ? - Или можно ли е ТВ-картата оти повекето пати кога гледам ТВ ми замрзнува ??
- Температурата на CPU-то ми 40степени. ????

- Ве молам одговорете.

како можам да видам што графичка имам на пц-то не можам никако да ја најдам пробував многу нешата али залудно

како можам да видам што графичка имам на пц-то не можам никако да ја најдам пробував многу нешата али залудно

Оди таму кај што мењаш резолуција на мониторот и одма над тоа кај што бираш резолуција ти пишува која графичка.

Проба со штрафцигер......

отвори го куќиштето и прочитај директно од картицата.....

инаку со .......EVEREST Ultimate

Луѓе имам еден проблем значи вака
имам лаптоп на кој нема цедером значи само за usb приклучок на него има линукс оперативен епа сега проблемот е тоа што сакам да го форматирам и да му ставам windows xp можно ли е да се изведе некако тоа имали некој туториал или објаснување за ова поззззз:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom