Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Планирам да земам компујтер.
Компјутеров на кој го куцам постов го земав од АМЦ и е стар околу 6 години до сега три пати го носев на сервис(двапати цркна харддискот).
Предложете фирма која нуди квалтиетни конфигурации(не планирам да го носам компјутерот на сервис на секои 6 месеци).
Ако знаеш каде се продаваат DELL компјутери од таму си земи нема да погрешиш:toe:

не тоа, мене ми се пуштаат програми и сега сакам да наместам кој да се пуштаат а кој не кога се пушта Виндоус???
Start>Run>msconfig>startup и ќе ги одштиклираш тие што несакаш да ти е уклучуват:vozbud:

ДЕЛ rapidsharе филмовите и другите ствари се во WinRAR
Aко е филм нај често е 4 и 7 rar зависи од MB како е пакуван,
ако си го симнал првиот рар инсталирај Winrar и мавни му десен клик еxtract here додека се одпакува отвори ТaskManager и најди го Winrar и мавни му End Process и пушти од филмот види ја сликата каква е ако ти се свиѓа ке си ги симнеш и другите делови од него

Или........кога винрарот ќе ти ја побара втората рар дадотека ...едноставно не прави ништо и оди на локацијата каде се отпакувал делот и ископирај го негде на друго место......па после на винрарот мавни му cancel....и исклучиго.

Делот од филмот може да се види со VLC плеер.

Кога го пуштив компјутерот ми дојде едно прозорче.

You may be a victim of software counterfeiting.

Од тогаш комјутерот нема задина(црно е све) и доста е по спор.

Да не знае некој што е тоа,вирус ли е што ли е?

Клик!

Планирам да земам компујтер.
Компјутеров на кој го куцам постов го земав од АМЦ и е стар околу 6 години до сега три пати го носев на сервис(двапати цркна харддискот).
Предложете фирма која нуди квалтиетни конфигурации(не планирам да го носам компјутерот на сервис на секои 6 месеци).
мојов е 5 години и е купен од АМЦ, на него се расипало само маус и ЦД-режач, а на сервис го имам носено 2пати ама поради бришење на Виндоус, па јас ти препорачувам пак да си земеш од АМЦ затоа што има најголема понуда а и најевтино ти е. ти како сакаш

Помош. Ми пратија Document od WORD 2007 ама ја го иам постариот WORD и неможам да ја отворам, некои ХИЕРОЛГЛИФИ ми излагаат ... ? знам некако се праеше ама иам забораено help :S

Помош. Ми пратија Document od WORD 2007 ама ја го иам постариот WORD и неможам да ја отворам, некои ХИЕРОЛГЛИФИ ми излагаат ... ? знам некако се праеше ама иам забораено help :S

Клик!

Тука прво ќе го аплудираш docx докуметот што ти го пратиле. Потоа ќе избереш да се конвертира во doc формат, ќе пишеш твојот е-маил и за неколку минути на него ќе ти стигне линк за симнување на твојот конвертиран документ!

Клик!

Тука прво ќе го аплудираш docx докуметот што ти го пратиле. Потоа ќе избереш да се конвертира во doc формат, ќе пишеш твојот е-маил и за неколку минути на него ќе ти стигне линк за симнување на твојот конвертиран документ!

Ej Фала :smir: успеа :)

Ја цитирам IvuShka од ПП па може да продолжиме тука :)

This version of messenger plus requires msn messenger 8.0 ( windows live messenger ) or above.press ok to download a compatible version of messenger plus.
ova mi se pojavuva
imam stiskano ok za da mi simne verzija shto odgovara i dzabe pak nesaka ne se instalira na toa msn tuku na staroto msn shto ide so PC ina4e imam windows 2000
lele ke puknam od nervoza mi ide da go iskrsham PC :vozbud:
Значи ти треба постара верзија односно 8 и над 8 за да можеш да инсталираш додатно msn plus. Јас како што знам на Windows 2000 не можеш да ја инсталираш најновата верзија на live messenger и со тоа и messenger plus.
Значи ќе ти треба друг оперативен систем за пример, да користиш ХР. Тоа значи дека треба да се избрише веќе постоечкиот оперативен систем дали во сервис, или некој другар ако имаш што се разбира па потоа ќе можеш да користиш. Windows 2000 е премногу стар.

the application failed to initialize properly ( 0xc))))135.) Click on OK to terminate the aplication . ova mi go dava :vozbud: a i plus koa ke otvoram esentials mi prai net error page i mi go dava vaka
Edit: Cannot find: "http://wl.dlservice.microsoft.com/download/F/2/B/F2BDDA8A-F285-440B-98CE-BABEE6CA0B0E/en/wlsetup-custom.exe"

Со два збора нема баш да се разбереме :). Пиши подетално, што правиш моментално? Инсталираше тоа што ти пратив?
Инаку таму кај грешката тие заградите ти се нули
оваа е грешката (0xc0000135.) и ти треба Microsoft .Net Framework тука и има таму за 32 битен и 64 претпоставувам е 32 битен оперативен и одбери го делот x86 за download.

Де бе кажувајте чаре Фаерфоксот ми зима 550МБ РАМ:tapp: Кој труг Интернет пребарувач е добар така да го инсталирам?:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom