Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Форматирај си го компјутеротИам некој проблем со .exe фајловите кога кликам да се уклучи ништо не се случува, а во Processes у task menager го покажува дека работи. Помош?
Форматирај си го компјутерот
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Вируси, а какви exe фајлови не ти отвараА шо му е? *insert расипан е here*
Вируси, а какви exe фајлови не ти отвара
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Па Zune не ми отвара а пред некој ден отвараше.Потоа инсталирав игра исто така ја покажува у processes ама врти тоа стрелката а ништо не се случува.
Ова ти е драјвер за почист звук. Гледам нешто те заебава. Пробај да го избришеш и пак инсталирај го. А за да го тргнеш при старт на ПЦ пиши во старт msconfig па во панелот startup деотштиклирај го овој драјвер. Рестарт и толку ама прво избриши го и пак инсталирај го. Пиши ми да видам што си направил.Да ми каже некој за што е овој драјвер и од каде да го симнам за да не ми се појавува ова после секое уклучување на пц. П.С. откога рестартирав истото се појавува
Прегледај го приврзокот 90054
Ресетирај го (хардверски) рутерот. Валда знаеш како. Ако не, пиши модел за да ти помогнеме.ја изгубив лозинката од вифи уредот,преку http://192.168.1.1/ не сака ни да чуе да влезе........чаре ??
појма неам како се класифицираат гледам ZTE ќе да е на ова со пасвордот горе десно ова го има ZXV10 H201L а и на рутерот истата ознака ја имаРесетирај го (хардверски) рутерот. Валда знаеш како. Ако не пиши модел за да ти помопгнеме.
За ова со msconfig две имам со ова име и дветте да ги отштиклирам? Иначе гледам во панел многу вакви имам со вакво лого сите да ги избришам? Има долби адвенсед аудио, долби контрол центар и долби дигитал плус. Сега ништо не чепкам, да не зезнам уште поише, па кажи ти што дали све да бришам или кое да/неОва ти е драјвер за почист звук. Гледам нешто те заебава. Пробај да го избришеш и пак инсталирај го. А за да го тргнеш при старт на ПЦ пиши во старт msconfig па во панелот startup деотштиклирај го овој драјвер. Рестарт и толку ама прво избриши го и пак инсталирај го. Пиши ми да видам што си направил.![]()
Може да ми пратиш слика да видам баш?За ова со msconfig две имам со ова име и дветте да ги отштиклирам? Иначе гледам во панел многу вакви имам со вакво лого сите да ги избришам? Има долби адвенсед аудио, долби контрол центар и долби дигитал плус. Сега ништо не чепкам, да не зезнам уште поише, па кажи ти што дали све да бришам или кое да/не![]()
Еве ти комплет упатство за тој модел.појма неам како се класифицираат гледам ZTE ќе да е на ова со пасвордот горе десно ова го има ZXV10 H201L а и на рутерот истата ознака ја има
пробав преку ова http://www.wikihow.com/Find-Your-WiFi-Password-when-You-Forgot-It не сака ниедна комбинација admin so password,1234,admin