Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Симни и инсталирај aida64 extreme edition(од торенти) после инстал клик на таб Computer, па summary, десно у листа барај Multimedia, таму ти пише каква звучна имаш.и пиши ја тука,па ќе ти најдеме линк со драјвери.
dasda.JPG
Еве :)[DOUBLEPOST=1397653300][/DOUBLEPOST]
Симни и инсталирај aida64 extreme edition(од торенти) после инстал клик на таб Computer, па summary, десно у листа барај Multimedia, таму ти пише каква звучна имаш.и пиши ја тука,па ќе ти најдеме линк со драјвери.
dasda.JPG
Еве :)

Има на my digital life форумот торенти од msdn чисти

Sent from my GT-I9505

ја не можам да најдам драјвери за оваа звучна за вин 7,има само за постари верзии на windows ,али не знам колку се сигурни.

десен клик на computer и properties во divace manager кај звучната онади пак десен клики и пак properties во хардвер инфо најди го hardware ind така нешто беше и копирај го тука на форумов па ке го најдеме драјверот преку телефон сум и ми е потешко да објаснам ако не ме свати ке ти кажам утре како да го средиш

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

десен клик на computer и properties во divace manager кај звучната онади пак десен клики и пак properties во хардвер инфо најди го hardware ind така нешто беше и копирај го тука на форумов па ке го најдеме драјверот преку телефон сум и ми е потешко да објаснам ако не ме свати ке ти кажам утре како да го средиш

Не ми требаат мене драјвери,туку одговарав,иначе знам како се бара hardware id :D

Не ми требаат мене драјвери,туку одговарав,иначе знам како се бара hardware id :D

Епа кажи му нека го копира тоа на форумов и ке најдеме ☺

Кога ќе ставам еден поголем торент пример 10гб после некои дваесет секунди програмата се кочи и ми го кочи цел компјутер неможам ни да рестартирам, а после пет минути се појавува плав екран на кој го има само старт копчето кој стои едно пет шест минути и после тоа се враќа во нормала. Користам видовс 8,1. Овој проблем го немам кога симињам помали торенти докај 2 гб

И мене ми се случува ова, во таск менаџер приметив дека искористеноста на дискот ми оди до 100% и затоа се ми закочува, за среќа после извесно време се намалува и се средува, ама да не чепкам ништо во меѓувреме. Како да се среди не знам, барав не најдов чаре, ако некој знае и ја би била благодарна:)

edvaj go instalirav windows 8,1 na laptopot , sea kade da gi najdam drajverite za kamerata,muzika, i drugite , laptopot mi e toshiba satelite , pomosss[DOUBLEPOST=1397760867][/DOUBLEPOST]edvaj go instalirav windows 8,1 na laptopot , sea kade da gi najdam drajverite za kamerata,muzika, i drugite , laptopot mi e toshiba satelite , pomosss

Дали можит да ми кажите како да најдам драјвер за интернет конекција,пошо вчера го форматирав комп прв пат и све е ок ги имам скоро сите дривери само за ова интернет не и неможам да најдам нигде,а исто и за како да го средам сега и product key за win7 да не ми е на 30 ден него како шо си беше за стално,дали мојт пиратска веризија?....ПОМОШ

Дали можит да ми кажите како да најдам драјвер за интернет конекција,пошо вчера го форматирав комп прв пат и све е ок ги имам скоро сите дривери само за ова интернет не и неможам да најдам нигде,а исто и за како да го средам сега и product key за win7 да не ми е на 30 ден него како шо си беше за стално,дали мојт пиратска веризија?....ПОМОШ

Што плоча имаш пиши па ке најдеме а за активација ке симнеш daz loader

Последно уредено:
Зошто ниту еден превод не ми е на место значи или понапред или поназад и тоа многу... ае разбирам да се преводите fail али сите преводи да се такви не ми се верува... Изглеа до плеерите е.. и на BS i KMP прави исто... Решение?

Зошто ниту еден превод не ми е на место значи или понапред или поназад и тоа многу... ае разбирам да се преводите fail али сите преводи да се такви не ми се верува... Изглеа до плеерите е.. и на BS i KMP прави исто... Решение?
Рачно: [ и ] кај КМП

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom