Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли опција на поверпоинт на еден слајд да се направи слајд шоу од повеќе слики(уствари и да не бидат повеќе слајда само за слики.
До сега не сум наишол на таква опција а скоро сум 99.9% сигурен дека нема. Зошто едноставно не напраеш 1слајд/1слика и да стаеш транзиција меѓу нив, ќе си наместиш да се менува слајд после Х секунди и вуала. Што е важно колку слајда имаш, секако кога ќе ја пуштиш презентацијата не се гледаат слајдовите.

POMOOOOS! dajte mi link sto raboti i mozam da slegnam i instaliram Microsoft Office 2007. PLSS!
--- надополнето: 13 април 2013 во 17:45 ---
POMOOOOS! dajte mi link sto raboti i mozam da slegnam i instaliram Microsoft Office 2007. PLSS!
--- надополнето: 13 април 2013 во 17:45 ---
POMOS! dajte mi link sto raboti i mozam da slegnam i instaliram Microsoft Office 2007. PLSS!
--- надополнето: 13 април 2013 во 17:47 ---
Помош! Ве молам дајте линк каде ќе можам да даунладирам и исталирам Microsoft Office 2007. PLS!
--- надополнето: 13 април 2013 во 17:48 ---
Помош! Ве молам дајте линк каде ќе можам да даунладирам и исталирам Microsoft Office 2007.
--- надополнето: 13 април 2013 во 17:51 ---
Помош! Ве молам дајте линк каде ќе можам да даунладирам и исталирам Microsoft Office 2007.

Зошто најновиот BS Player Free не сака да се инсталира? Проблемот е во тоа што кога го уклучувам инсталерот, кликам Next и не сака да продолжи на следен чекор. Нека проба нека го симне некој инсталерот и нека каже дали го има истиот проблем, или пак доколку го нема ако знае некој решение за ова (ми треба програмата мн) ... :)

Фала ви однапред :)

Вака не знам каде да го ставам прашањево дали тука или во хардвер, имам dell inspiron 5520 и од пред некој ден почна да испушта двоен звук(beep) краткотраен и да не ми се уклучува компјутерот. Се уклучуваат трите копчиња што светат од лево до десно и назад и продолжуваат да светат. Не знам дали е физички проблем или софтверска грешка,и последниве неколку пати успеав некако да го уклучам ама денес немам среќа.

П.С. кога е на стендбај не се случува, само кога е изгасен, помогнете ми итно ми е не можам да го упалам компјутерот.

Момци совет еден ми треба да конвентирам pdf фаил во word али проблемот е што pdf фајлот е напишан со кирилична поддршка, пробав со 5-6 конвентори ама ми го дава како точки запирки.. чаре?

Зошто најновиот BS Player Free не сака да се инсталира? Проблемот е во тоа што кога го уклучувам инсталерот, кликам Next и не сака да продолжи на следен чекор. Нека проба нека го симне некој инсталерот и нека каже дали го има истиот проблем, или пак доколку го нема ако знае некој решение за ова (ми треба програмата мн) ... :)

Фала ви однапред :)
Пробај овдека симни си и уживај http://thepiratebay.se/search/bsplayer/0/99/0 ili http://kat.ph/usearch/bsplayer/

Момци совет еден ми треба да конвентирам pdf фаил во word али проблемот е што pdf фајлот е напишан со кирилична поддршка, пробав со 5-6 конвентори ама ми го дава како точки запирки.. чаре?
zamzar.com Пробај таму мислам дека може :D

Чекај сега. Дали има можност да се исконвертира ако го конвертира за текстот внатре не е проблем да се смени за да го дава како што треба.

Вака, имам еден проблем со ваерлес драјверот. Го форматирав лап топот (Asus k53e) и сега ЦДто со драјвери ми е дома па повеќето драјвери ги симнав од официјалната страна на Асус а овој за Ваерлесот никако да го погодам кој е па ќе ве замолам некој за помош да каже нешто како да го откријам кој е за да го инсталирам. Фала. :)

device manager, десен клик на уредот за кој немаш драјвер ( wireless мрежната ), properties, details, hardware id - ископирај го и провери на google за која wireless мрежна се работи ( или постирај овде ако не можеш да се снајдеш ).

Ако постираш овде - пиши за кој оперативен систем ти треба драјвер ( xp, vista, 7, 8 )

Ако е ова тоа што ми рече...
--- надополнето: 17 април 2013 во 16:47 ---
Фла другар се снајдов сега го симнувам па ќе видиме што како ќе е :D

Attachments

• awda.jpg
    awda.jpg
    47,2 KB · Прегледи: 9
Вака не знам каде да го ставам прашањево дали тука или во хардвер, имам dell inspiron 5520 и од пред некој ден почна да испушта двоен звук(beep) краткотраен и да не ми се уклучува компјутерот. Се уклучуваат трите копчиња што светат од лево до десно и назад и продолжуваат да светат. Не знам дали е физички проблем или софтверска грешка,и последниве неколку пати успеав некако да го уклучам ама денес немам среќа.

П.С. кога е на стендбај не се случува, само кога е изгасен, помогнете ми итно ми е не можам да го упалам компјутерот.
http://www.dell.com/support/trouble...sd&docid=DSN_14B3819735D6B40EE0401E0A55177ED2

Prvata opcija so F12 startuvaj ja.

Проблемот е тоа што воопшто не се уклучува мониторот
Well ....tuka ti e problemot ...ako apsoluntno nisto ne gledas na monitorot togas toj e otiden...zakaci PC monitor ili TV i vidi dali ke se pojavi nesto....pred da go napravis toa izvadi baterija vrati ja nazad i drzi go power kopceto 20 sekundi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom