Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
го нема во Extensions,све избришав,го рестартирав и комјутерот,и пак почетна страна му е бабилонот.му направив и анистал во контрол панелот најпрво,но пак се појавува.ме вади од такт.

во starup pages се јавува само google i babylon, го бришам кај иксот,но кога го отворам повторно пак се јавува
Може до сега си го средил проблемот ама јас да споделам исто искуство со Мозила....Решението е во...help..potoa Troubleshooting Information и на крај Reset Firefox.... Веројатно така слично е и на другите прелистувачи ама јас споделувам мое лично искуство....Поздрав

Може ли некој што има познавање од Фотошоп да ми направи голема услуга и да го избрише презимето Диневски од дресот. Затоа што дресот е на колега од тимот, а не е мое презиме и ако може да го средите за да можам да си објавам слика на ФБ. Фала многу.
907210_4027582106276_1629332072_n.jpg

Може ли некој што има познавање од Фотошоп да ми направи голема услуга и да го избрише презимето Диневски од дресот. Затоа што дресот е на колега од тимот, а не е мое презиме и ако може да го средите за да можам да си објавам слика на ФБ. Фала многу.
Прегледај го приврзокот 61651
Sredeno vekje.

Кој е најдобар квалитет на звук при туркање на мп3 преку двд видео софт? Со еден зборЧ кој опција да ја одберам за најдобар квалитет на звук?

Дали е препорачливо покрај Kaspersky internet security 2013 да се инсталира и Malwarebytes Anti-Malware Pro за windows 7 profesional 64 bit зошто знам дека со eset smart security понекогаш се во конфликт при старт на компјутерот.......Затоа прашувам некој да не има некакво искуство и ако може на што да се обрне внимание.........И уште нешто пред да инсталирам Kaspersky побргу ми се конектираше интернетот wireles а сега при старт поспоро ми се конектира.Незнам што може да е

Дали е препорачливо покрај Kaspersky internet security 2013 да се инсталира и Malwarebytes Anti-Malware Pro за windows 7 profesional 64 bit зошто знам дека со eset smart security понекогаш се во конфликт при старт на компјутерот.......Затоа прашувам некој да не има некакво искуство и ако може на што да се обрне внимание.........И уште нешто пред да инсталирам Kaspersky побргу ми се конектираше интернетот wireles а сега при старт поспоро ми се конектира.Незнам што може да е

Јас искрено не би ти препорачал зошто Kaspersky е доста добар AV за да се справи со секакви проблеми а и воедно е и тежок на системот, а во врска со интернетот истото го имам и јас заприметено дури и со ESET 5-ка било која верзија најверојатно дека се тешки на системот т.е бараат подобар хардвер, а понекогаш дури и настанува конекција да ми снема, моментално користам AVAST и немам апсолутно никакви проблеми.

Јас искрено не би ти препорачал зошто Kaspersky е доста добар AV за да се справи со секакви проблеми а и воедно е и тежок на системот, а во врска со интернетот истото го имам и јас заприметено дури и со ESET 5-ка било која верзија најверојатно дека се тешки на системот т.е бараат подобар хардвер, а понекогаш дури и настанува конекција да ми снема, моментално користам AVAST и немам апсолутно никакви проблеми.
Имам добар лап топ HP 4530 s.....Не верувам дека е од тоа

Malwarebytes Anti-Malware Pro од искуство не се трпи единствено со Kaspersky.Сум го пробал со есенцијалот,со Нортон,со АВГ нема проблем,Касперскиот го бриши одма.

А Malwarebytes Anti-Malware Pro ми има пронајдено некои несакани ставки во компјутерот кои касперски(трајал верзијата од 1 месец) неможеше да ги пронајде.

За скенирање отпосле по мое мислење најдобар е Malwarebytes Anti-Malware Pro

Јас би ти препорачал да си ставиш Bitdefender како realtime антивирус, Malwarebytes Anti-Malware како додатна опција free без тоа pro не ти треба не треба да имаш два во позадина еден како realtime и другиот како на барање...

Imam eden problem so za vas tuka e sigurno sitnica.Znaci vaka,sega go preinstalirav kompjuterot i koga odam na D nemi gi otvara slikite.Istite tie sliki koga gi prefrlam na desktop gi otvara(so nero photosnap viewer).sto da napravam da gi otvara slikite.Znam deka e mala rabota ama ne mi teknuva.

Imam eden problem so za vas tuka e sigurno sitnica.Znaci vaka,sega go preinstalirav kompjuterot i koga odam na D nemi gi otvara slikite.Istite tie sliki koga gi prefrlam na desktop gi otvara(so nero photosnap viewer).sto da napravam da gi otvara slikite.Znam deka e mala rabota ama ne mi teknuva.

На пример шо ти пиша. Пробај вака иди на сликата десен клик properties-general-opens with: change тука смени со која програма сакаш да ти ги отвара сликите

Ај некој ве молам нека ми прати во пп торент за виндовс 7 пошо овај што го имам спуштено и инсталирано е срање премногу кочи а знам дека лаптопот не ми е толку слаб. Бтв добро би било виндовсот да е 64 битен.

На пример шо ти пиша. Пробај вака иди на сликата десен клик properties-general-opens with: change тука смени со која програма сакаш да ти ги отвара сликите
Dobro sekako fala za sovetot ,no ne e toa so mislam.Drug e problemot ,a ne vo toa so koj program ke ja otvaras slikata toae seedno.Sakav da prasam kade se menjaat unikod fajlovite.Vo toa e problemot.

Има ли опција на поверпоинт на еден слајд да се направи слајд шоу од повеќе слики(уствари и да не бидат повеќе слајда само за слики.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom