Помош, софтверски проблеми и совети

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.728
Правејки update на Windows 7 од Microsoft ме фатија дека OS не ми е оригинален, пробав со Windows Loader ама не ми ја дава опцијата uninstall, дали има некое решение како да го направам пак оригинален или ке морам еден формат да му удрам и наново се да инсталирам?
дали проба со најновиот loader на daz?
2.0.0 е најновиот мислам

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Правејки update на Windows 7 од Microsoft ме фатија дека OS не ми е оригинален, пробав со Windows Loader ама не ми ја дава опцијата uninstall, дали има некое решение како да го направам пак оригинален или ке морам еден формат да му удрам и наново се да инсталирам?
Направи си System Restore па после пробај со лоадерот.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
RemoveWAT

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Само формат му е мајката, се случува во моментот ;)

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Имам усб од 16 гигабајти ама ми кажува дека немам место ако сакам да ставам нешто во него ај нека ми кажи некој што можи да е проблемот???

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Имам усб од 16 гигабајти ама ми кажува дека немам место ако сакам да ставам нешто во него ај нека ми кажи некој што можи да е проблемот???
И тебе да не те заебале ко со кинескиот пренослив хард диск?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Lexar ама доброто во целава работа е што имам 1 година гаранција па ке им го вратам :)
И да им го вратиш.
И ако те прашуваат “да не ти паднало некогаш, а напајањето добро ти е?“ и некои такви глупави прашања, се негирај xD
Пошо ако си поштен и признаеш дека паднало малце некогаш, ама ептен ништо да не му било од тоа (онака на тепих), ќе ќењаат дека ради тоа не работи, и тогаш не ти важи гаранцијата.

едит: и не се купува Lexar, ебате. Шо фирма е тоа.

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
И да им го вратиш.
И ако те прашуваат “да не ти паднало некогаш, а напајањето добро ти е?“ и некои такви глупави прашања, се негирај xD
Пошо ако си поштен и признаеш дека паднало малце некогаш, ама ептен ништо да не му било од тоа (онака на тепих), ќе ќењаат дека ради тоа не работи, и тогаш не ти важи гаранцијата.

едит: и не се купува Lexar, ебате. Шо фирма е тоа.
Да да секако дека не ми е "паднато "... Па од кај да знам шо фирма е упм 1 година гаранција дадоја хаха

Kajgana Shop

На врв Bottom