Помош, софтверски проблеми и совети

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Фала направив.. абе не сум до толку дудук, да незнам скриншот да напрам.. :pos:
Каде е скриншотот ако знаеш :) ?

П.С. Јас тргнувам од најосновното, немомжам да знам какво познавање имаш ти или било кој што би побарал асистенција, значи најдетално објаснето за да може секој да се снајде, ништо лично.

П.П.С. Ништо не ми одговори..

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
можам ли некаде по нетов да најдам кејлогер СО ЛИЦЕНЦА ИЛИ КРАК!!!! не ми треба фривер верзија за 30 дена само!!!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Кој антивирус да го симнам без да ми досаѓа со истечена лиценца?

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Кој антивирус да го симнам без да ми досаѓа со истечена лиценца?
Avаst 6, убедливо најдобар од безплатните, AVG не ни помислувај. Другите од листата на Riki се добри но Avast 6 e најдобриот и најлесен на компјутерот, нема да ти се успори воопшто, а имаш одлична заштита на повеќе нивоа т.e. штити од секаков вид на опасности-користи многу напредна технологија.

Еве што све нуди - скрол до доле на страната.

http://www.avast.com/pro-antivirus#tab3

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ви благодарам многу го симнав Аваст 6,се надевам нема да досаѓа :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Каде е скриншотот ако знаеш :) ?

П.С. Јас тргнувам од најосновното, немомжам да знам какво познавање имаш ти или било кој што би побарал асистенција, значи најдетално објаснето за да може секој да се снајде, ништо лично.

П.П.С. Ништо не ми одговори..

Скенирав со малверот, уз пат и со спајботот, направив 2-3 пати рестарт и сега е ОК, па за понатаму ќе видиме..

А скриншотот , еве го :icon_lol:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Скенирав со малверот, уз пат и со спајботот, направив 2-3 пати рестарт и сега е ОК, па за понатаму ќе видиме..

А скриншотот , еве го :icon_lol:
ЛОЛ, поентата беше тука на форум да прикачиш слика со програмите што ти се во старт-ап не да ми покажеш дека знаеш на кое копче се прави :pos:

П.С. Каков црн Спајбот ти дадов линкови од асални програми, Спајбот веќе 2 години е тапа.

G

GucciMane

Гостин
Откако го форматирав компјутерот иконите од песните вака ми ги дава. што е проблемот?

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.233
Поени од реакции
955
Откако го форматирав компјутерот иконите од песните вака ми ги дава. што е проблемот?
Инсталирај некој медиа плеер или пак оди десен клик на песната > Open With, одбери некоја програма и мислам дека треба да ти се нормализира иконата.

Kajgana Shop

На врв Bottom