statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
BUMP!
шо к*р е ова шо ми се појави?
уше еден хард? непристаплив? RAW?
wtf?
BUMP!
шо к*р е ова шо ми се појави?
уше еден хард? непристаплив? RAW?
wtf?
Каде е скриншотот ако знаеш ?Фала направив.. абе не сум до толку дудук, да незнам скриншот да напрам..
Па симни некој Free. Од мене понуда...Кој антивирус да го симнам без да ми досаѓа со истечена лиценца?
Avаst 6, убедливо најдобар од безплатните, AVG не ни помислувај. Другите од листата на Riki се добри но Avast 6 e најдобриот и најлесен на компјутерот, нема да ти се успори воопшто, а имаш одлична заштита на повеќе нивоа т.e. штити од секаков вид на опасности-користи многу напредна технологија.Кој антивирус да го симнам без да ми досаѓа со истечена лиценца?
Нема проблем, немој да заборавиш скроз да го избришеш претходниот антивирус, обавезно.Ви благодарам многу го симнав Аваст 6,се надевам нема да досаѓа
Каде е скриншотот ако знаеш ?
П.С. Јас тргнувам од најосновното, немомжам да знам какво познавање имаш ти или било кој што би побарал асистенција, значи најдетално објаснето за да може секој да се снајде, ништо лично.
П.П.С. Ништо не ми одговори..
ЛОЛ, поентата беше тука на форум да прикачиш слика со програмите што ти се во старт-ап не да ми покажеш дека знаеш на кое копче се правиСкенирав со малверот, уз пат и со спајботот, направив 2-3 пати рестарт и сега е ОК, па за понатаму ќе видиме..
А скриншотот , еве го
е пушти де check diskmi go javuva ovaПрегледај го приврзокот 40831nekoj ideja sto da pravam
Инсталирај некој медиа плеер или пак оди десен клик на песната > Open With, одбери некоја програма и мислам дека треба да ти се нормализира иконата.Откако го форматирав компјутерот иконите од песните вака ми ги дава. што е проблемот?