- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
Спуштив фотошоп од замунда, ама незнам со која програма да ги отворам фајловиве. Некој да не знае...?
![]()
Си симнал фотошоп за Мекинтош, а не за Виндоуз. :icon_eek:
Симни друг. За WINDOWS.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спуштив фотошоп од замунда, ама незнам со која програма да ги отворам фајловиве. Некој да не знае...?
![]()
Си симнал фотошоп за Мекинтош, а не за Виндоуз. :icon_eek:
Симни друг. За WINDOWS.![]()
пратено:XD:Луѓе ако може да ми го пратите prodykt key and serial number за autodeski 3d max 2010 mi треба да го инсталирам програмчето да не ми биде trial.
noup...супер си работиdail ima nekoj momentalno problem so logiranje na Skype?kaj mene veke saat vreme vika 'skype can't connect'![]()
За чиста осмица ти треба? Оти овде наоѓам разни рилиз-и од осумката. Дали сите имаат сериски или некои се со пач, прво да ми кажеш за која верзија треба-ако прави тоа некоја разлика.а ако може некој да даде username and license code за babylon 8. е кајгана е супер страна за се може помош да најдеш, нека продолжи така .
Тоа што реже бавно не мора да е до нерото туку до рвојот режача да даде некој линк од nero 9 da go svala преку торент пошто го користа неро 6.
бавно реже
btw добра е камератаМоже ли некој да ми каже дали според вас е добра камерава ? http://www.energysistem.com/es-en/item/ennvision_6200