Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Спуштив фотошоп од замунда, ама незнам со која програма да ги отворам фајловиве. Некој да не знае...?

73474587.jpg

Си симнал фотошоп за Мекинтош, а не за Виндоуз. :icon_eek:
Симни друг. За WINDOWS. :toe:

Луѓе ако може да ми го пратите prodykt key and serial number за autodeski 3d max 2010 mi треба да го инсталирам програмчето да не ми биде trial.

dail ima nekoj momentalno problem so logiranje na Skype?kaj mene veke saat vreme vika 'skype can't connect':toe:

а ако може некој да даде username and license code за babylon 8. е кајгана е супер страна за се може помош да најдеш, нека продолжи така .

а ако може некој да даде username and license code за babylon 8. е кајгана е супер страна за се може помош да најдеш, нека продолжи така .
За чиста осмица ти треба? Оти овде наоѓам разни рилиз-и од осумката. Дали сите имаат сериски или некои се со пач, прво да ми кажеш за која верзија треба-ако прави тоа некоја разлика.

Некој прогам за барања и бришење тројанци...симнав Trojan Hunter,но тоа што ми најде не може да брише пошо не била целосна верзијата,туту триал ми е...

Trojan Remover. 30 дена има trial мислам ама брише све и да не е лиценциран.

а да даде некој линк од nero 9 da go svala преку торент пошто го користа неро 6.
бавно реже

а да даде некој линк од nero 9 da go svala преку торент пошто го користа неро 6.
бавно реже
Тоа што реже бавно не мора да е до нерото туку до рвојот режач:toe:

Може ли некој да ми каже дали според вас е добра камерава ? http://www.energysistem.com/es-en/item/ennvision_6200
btw добра е камерата:vozbud:

Јас да прашам нешто , симнав игра од торрент 194 мб е се вика Screamer 4x4 и сега кога сакам да ја инсталирам кажува дека е ставено погресен CD-ROM е сега кога сакав да ја ставам на цд за да ја инсталирам од него пак се јавува истиот проблем незнам дали треба да се прави во .iso file па да се инсталира ако некој знае нека пп .фалаа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom