Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како да стаам пас на фолдер? пр. ако сакам да отворам некој фолдер, да ми побара пас, па да пишам за да можам да го отворам фолдерот. Ај ако може побрзо, any solutions.
Фала. btw OS: Vista.. :wink:
Како да стаам пас на фолдер? пр. ако сакам да отворам некој фолдер, да ми побара пас, па да пишам за да можам да го отворам фолдерот. Ај ако може побрзо, any solutions.
Фала. btw OS: Vista.. :wink:
ама пак за некои 7 дена треба да ја бришам и да ја инсталирам.
ако може crack ili serial number да ми дадете или license code така не бива.
а и ако може да кажете некоја јака програма за правење на 3д анимации ми се јави желба тоа да правам.
се друго сум пробал па уште и ова. и од кај може да ја свала full и бес пари се разбира.
Е сега се изнервирах.
Дајте линк да ја свала 3д max 2009 преку торент посто идев со обично download i ми падна нето и бех стигнал до 450 мегабајти и сега пак од почеток.
Ебати и помошта со ја дадовте.
Абе колку пати треба да повтора.
не ми кажувајте дали е за почетници или за искусни јас прашав да ми дадете линк да ја свала преку торент.
Што ве засега дали сум почетник.
Тоа што ви потражив тоа дајте а не ти си почетник, еве ти друга програма ,
така се нервирам до 100 левел.
od zamunda? ако е тоа сигурно работи зш јас го симнав за себеМоре батка. Ти линк не знаеш сам да си го најдиш а професионалец ми изигруваш. За една секунда најдов торент од 3дс макс 2010. веројатно истиот што инфекшн ти го пратил.
незнам што се дешава... пример,разгледувам кајгана,и да влезам у темава,од прва несака, треба 2-3 пати да кликнам за да влезе...и на опера и на ИЕ...правев формат исто...у пм...нз шо да му правам