Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто кога слевинам фајлови и не ми се отварат, погледнете каква е сликата и не бива да управам, ај некој нека ми каже, сега за кантер пачот сакам го v21 а го имам сега v36 .. сега го сакам v21 и погледнете што ми се појавува, каква е сликата ( фајлот )...
ПОМОШ ?![]()
Немав, ама сега имам откако ми помогна ThundeR.Имаш Winrar инсталирано у компјутерот ???

прво ми треба едно разграничување помеѓу Freware i Free trial и добро објаснување?
друго каде може бесплатно да се симне Corel Video editor i Corel Photo shop?
)Freeware - Апсолутно бесплатно !
Free Trial - бесплатно само одреден временски период (недела, месец...) Обично служи за да ја испробаш програмата и потоа да ја купиш (во ЕУ)
А од работиве шо ги бараш имаш само free trial ..... на официјалната страна на нет.
Или можеш да си бараш по торент страни :smir:
а да не знаеш колку чини таквиот програм лиценциран да се инсталира?
купи си го... иначе во секој друг случај симнувај битторент или уторент и сигурно ке го најдеш софтверот што ти треба кракнат или со лиценца на некоја торент страна... ако не си симнувалa торенти до сега ке ти треба помош од некој поискусен :smir:Имаш на официјалната страна али во секој случај скапичко е...
Ако совеста не ти дозволува да користиш пиратски софтверкупи си го... иначе во секој друг случај симнувај битторент или уторент и сигурно ке го најдеш софтверот што ти треба кракнат или со лиценца на некоја торент страна... ако не си симнувалa торенти до сега ке ти треба помош од некој поискусен :smir:
имам уторент сум симнувала но ќе видам колку чини оригинал страв ми е преку торентот да не закачам вирус тоа ми е иако имам антивирус програм но сепак ми е шубе.
Како да го исклучам оваа да не ми излегува никогаш
![]()

Како да го исклучам оваа да не ми излегува никогаш
![]()