Зошто кога слевинам фајлови и не ми се отварат, погледнете каква е сликата и не бива да управам, ај некој нека ми каже, сега за кантер пачот сакам го v21 а го имам сега v36 .. сега го сакам v21 и погледнете што ми се појавува, каква е сликата ( фајлот )...
ПОМОШ ?![]()
Немав, ама сега имам откако ми помогна ThundeR.Имаш Winrar инсталирано у компјутерот ???
Freeware - Апсолутно бесплатно !прво ми треба едно разграничување помеѓу Freware i Free trial и добро објаснување?
друго каде може бесплатно да се симне Corel Video editor i Corel Photo shop?
а да не знаеш колку чини таквиот програм лиценциран да се инсталира?Freeware - Апсолутно бесплатно !
Free Trial - бесплатно само одреден временски период (недела, месец...) Обично служи за да ја испробаш програмата и потоа да ја купиш (во ЕУ)
А од работиве шо ги бараш имаш само free trial ..... на официјалната страна на нет.
Или можеш да си бараш по торент страни :smir:
Имаш на официјалната страна али во секој случај скапичко е...а да не знаеш колку чини таквиот програм лиценциран да се инсталира?
имам уторент сум симнувала но ќе видам колку чини оригинал страв ми е преку торентот да не закачам вирус тоа ми е иако имам антивирус програм но сепак ми е шубе.Имаш на официјалната страна али во секој случај скапичко е...
Ако совеста не ти дозволува да користиш пиратски софтверкупи си го... иначе во секој друг случај симнувај битторент или уторент и сигурно ке го најдеш софтверот што ти треба кракнат или со лиценца на некоја торент страна... ако не си симнувалa торенти до сега ке ти треба помош од некој поискусен :smir:
имам уторент сум симнувала но ќе видам колку чини оригинал страв ми е преку торентот да не закачам вирус тоа ми е иако имам антивирус програм но сепак ми е шубе.
На страните кај што не сакаш да ти се појавува,штиклирај го средното во options-never translate this sateКако да го исклучам оваа да не ми излегува никогаш
![]()
Смени го прелистувачот, ете така. Подобри се останатите. Сите.Како да го исклучам оваа да не ми излегува никогаш
![]()