Помош, софтверски проблеми и совети

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
znam za toa office 2007 gi cita site postari verzii na office

stvarno ne znam sto e rabotava eve na primer i od net ke simnam nekoj dokument i pak ne saka da go prepoznae eve na primer pravilnikov sto bese za FIFA 10 ligava .

Ne znam sto e i se nerviram najverovatno ke preinstaliram office
Дај линк од тој документ.... или прикачи го тука.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.270
Тоа што office 2003 не отвара .docx односно од 2007 office има решение со ова :)
Нема потреба од ова. Само при зачувување на документ во Ворд 2007, место .docx се избира формат .doc(wrod 97-2003 document).

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
prasanje kako da go pronajdam instalacionoto cd na windows hp sakam da si go formatiram kompjuterot da go simnam od net da go izrezam i da go formatiram kom.registriran sum na zamunda i na badijala taka da ima mnogu a neznam koj fajl da go donwloadiram.Blagodaram

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Нема потреба од ова. Само при зачувување на документ во Ворд 2007, место .docx се избира формат .doc(wrod 97-2003 document).
Во ред, но зборот ми беше за .docx формат доколку имате и со тоа директно го отварате во Word 2003 без изменување сепак е иста метода.

Член од
23 август 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
ве молам итно.. на несакање го форматирав local disk D.. дали имат шанси да се вратата работите со некоја програма или на некој др. начин..
само ве молам детален одговор...

M

Mr.InF3ction

Гостин
ве молам итно.. на несакање го форматирав local disk D.. дали имат шанси да се вратата работите со некоја програма или на некој др. начин..
само ве молам детален одговор...
Power Data Recovery
инсталираш и вака изгледа програмата:

идеш Advanced Recovery и после одбери од која патиција сакаш да вратиш податоци и притисни Full Scan

после скенот ќе ти се појави една партиција или повеќе ти одбери ја првата најгоре и треба да се појават најдените фајлови...и само селектирајги и у десно имаш Save Files ...и така ќе си ги вратиш.
пс:поновите документи што си ги ставил у хард диск има шанси да не ги најде...ако не си рестартирал одкако си направил формат на D имаш поголеми шанси да ги вратиш сите податоци

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
koga konvertiram avi format vo dvd mi se blokira celiot kom i mnogu e spor.konvetriam so ConvertX to DVD.Nemam instalirano drjveri za grafickata GForce fx5200 tali toae problemot?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Читајте правила пред да поставите прашање за помош...
Каков оперативен систем користиш и според тоа дали имаш доволно односно колку рам меморија имаш? И не е лошо да си инсталираш драјвери во секој случај.

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
Microsoft Windows XP
vERZION 2002
sERVICE pACK3

cOMPUTER
iNTEL(R)
Caleron(R) CPU2.00GHz
2.00GHz,1.25GB OF Ram
druga nekoja informacija dali ti e potrebna ?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
koga konvertiram avi format vo dvd mi se blokira celiot kom i mnogu e spor.konvetriam so ConvertX to DVD.Nemam instalirano drjveri za grafickata GForce fx5200 tali toae problemot?
Нормално е така. Работа со видео (посебно кодирање) го користи целиот процесор, не остава дел за друго. Остави го да заврши и после работи.

Kajgana Shop

На врв Bottom