Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ej ... Абе до што е работата до драјверот на графичката или до нешто др е ... кога разлистувам пример страници или некои игри од маме додека одам со скролот на доле како да ми сецка ... до што може да е ... инсталирав 3 драјвери ... и пак исто ? Ај некој нека ми помогне :P фала однапред

Избриши ги драјверите со програмава и пробај поново, секако пази да не исталираш за друга графичка :helou:
Ати -http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Нвидиа -http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Па кога одам донлоад ми вика избери локација ... а никаде нема каде да се избере :S ( а тој проблем на главa ми се качува :@ )

ПОМОШ! Не знам што му стана на овој компјутеров, сликата на мониторот е свртена наопаку за 180 степени, додека ви ја пишувам поракава е така, едвај се логирав и ја најдов темата, ве молам да не знае некој зошто е вака ? ?

ПОМОШ! Не знам што му стана на овој компјутеров, сликата на мониторот е свртена наопаку за 180 степени, додека ви ја пишувам поракава е така, едвај се логирав и ја најдов темата, ве молам да не знае некој зошто е вака ? ?

Ако имаш nvidia графичка, десен клик на desktop nVIDIA Control panel standard settings и rotate display

Zasto i kako e vozmozno da ne mi raboti simbianot?

Како да инсталирам икони ? File type : ICon не ми кажувајте дека ќе мора 1 по 1 ?Нема шанси тоа да правам

Вака... имам проблем со компјутеров, се надевам софтверски. Кога пуштам некоја фул скрин игра или што било се ми се пореметува после. На пример: Пуштам WoW и почнува да ми кочи или пак да ја снемува земјата во играта и почнува да сецка ненормално многу. Кога ја гасам играта и се враќам на десктоп, гледам десктопот се пореметил... 640x480 резолуција 3 bit. Неможам да вратам додека не напраам рестарт. По рестартот се враќа во нормала. Нема ден да не ми помине а компјутеров да не го рестартирам најмалку 3 пати (после губам нерви). Знам дека е до графичката нешто. :toe:
Има шанси да го опраам чудово, а да не праам формат?

Вака... имам проблем со компјутеров, се надевам софтверски. Кога пуштам некоја фул скрин игра или што било се ми се пореметува после. На пример: Пуштам WoW и почнува да ми кочи или пак да ја снемува земјата во играта и почнува да сецка ненормално многу. Кога ја гасам играта и се враќам на десктоп, гледам десктопот се пореметил... 640x480 резолуција 3 bit. Неможам да вратам додека не напраам рестарт. По рестартот се враќа во нормала. Нема ден да не ми помине а компјутеров да не го рестартирам најмалку 3 пати (после губам нерви). Знам дека е до графичката нешто. :toe:
Има шанси да го опраам чудово, а да не праам формат?

А на која резолуција ја играш играта?

Ова се случува неретко ако игрите ги играш на резолуција пониска од таа на која ти е виндовсот.....и тоа со постарите игри..ништо страшно....:toe:

http://img197.imageshack.us/my.php?image=asdqweasd.png

(десно коше горе)

Ве молам видете дали некој имал таков проблем на MSN ..
Глупаво е многу , ме нервира не знам како да го гасам ..
Помош.

Си инсталирал некој глуп додаток за МСН (за икони, смајлиња, такви глупости). Побарај во Add/Remove треба да го најдеш и избриши го.

Како да инсталирам икони ? File type : ICon не ми кажувајте дека ќе мора 1 по 1 ?Нема шанси тоа да правам

Објасни малку, како мислиш да "инсталираш" икони?

А на која резолуција ја играш играта?

Ова се случува неретко ако игрите ги играш на резолуција пониска од таа на која ти е виндовсот.....и тоа со постарите игри..ништо страшно....:toe:

Епа виндовсот ми е на 1152x864, а ВоВ ја цепам на Дефолт (1024). Ќе пробам утре, а сега идам да спијааам :)

PS: Пишете и други решенија на проблемов

Епа виндовсот ми е на 1152x864, а ВоВ ја цепам на Дефолт (1024). Ќе пробам утре, а сега идам да спијааам :)

PS: Пишете и други решенија на проблемов

Друже сигурен си дека немаш вирус?!?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom