Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј дајте помагајте ве молам итно ми треба тоа шо го постирав горе и казете ми како да upload -ирам слика да видите шо ми е проблемот ВЕ МОЛАМ:nesvest:

Еј дајте помагајте ве молам итно ми треба тоа шо го постирав горе и казете ми како да upload -ирам слика да видите шо ми е проблемот ВЕ МОЛАМ:nesvest:

Еве ваму http://tinypic.com/ Upload на сликата и имаш таму директен линк тој ке го копираш и ке го постираш тука

Ај по ред...гледам те мрзи да ја употребиш функцијата пребарај.....сто пати ова е објаснето до сега...

Стави инсталационо сд/двд во компј......старт/контрол панел/regional an Lang.../i segde izberi Makedonija....ne zaboravaj i vo jaziceto...Advanced тоа да го направиш.....ок/рестарт и тоа е тоа

zl6ibb.jpg
Еве ова ми се појавува кога ке ја стартам програмата а треба сето тоа да биде на македонски ... :S Ке мозете да ми помогнете ? ХИТНО МИ Е ФАЛА

zl6ibb.jpg
Еве ова ми се појавува кога ке ја стартам програмата а треба сето тоа да биде на македонски ... :S Ке мозете да ми помогнете ? ХИТНО МИ Е ФАЛА

Ете тоа vone што ти го пиша по горе направи го тоа и треба да се среди

Ете тоа vone што ти го пиша по горе направи го тоа и треба да се среди

ПА се ми е наместено како што рековте во regional and languages ама пак нејке да не треба некој фонтови или така нешо врска немам што е проблемов ПОМАГАЈТЕ

Добро што програма е воа ??? мене како превод ми изгледа не како програм како во DOS ?!?! дај убаво дај ја сликата

на МСН кога одговарам на call ,јас ги слушам тие што ми зборат ...ама они мене не .. слушалките и микрофонот се исправни ..до која софтверска грешка е работава или некој совет шо да направам ...

... и можеш ли да се снимаш со микрофонот во Windows?
Подесена ли ти е јачината на микрофонот во MSN?

дали може линк од некој речник Македонско-Англиски ми треба плис ако знае некој

Што може да е кај мене проблемот.......компјутерот ми кочи многу често во последно време,на секој пола саат скоро,проверив со антивирусите да не е некој вирус не ми најде ништо,што може да е фрката??
Мора да го рестартирам кога ке се укочи и ми иде на нерви така,ај помош.....:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom