Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Еј дајте помагајте ве молам итно ми треба тоа шо го постирав горе и казете ми како да upload -ирам слика да видите шо ми е проблемот ВЕ МОЛАМ:nesvest:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Еј дајте помагајте ве молам итно ми треба тоа шо го постирав горе и казете ми како да upload -ирам слика да видите шо ми е проблемот ВЕ МОЛАМ:nesvest:
Еве ваму http://tinypic.com/ Upload на сликата и имаш таму директен линк тој ке го копираш и ке го постираш тука

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ај по ред...гледам те мрзи да ја употребиш функцијата пребарај.....сто пати ова е објаснето до сега...

Стави инсталационо сд/двд во компј......старт/контрол панел/regional an Lang.../i segde izberi Makedonija....ne zaboravaj i vo jaziceto...Advanced тоа да го направиш.....ок/рестарт и тоа е тоа

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Еве ова ми се појавува кога ке ја стартам програмата а треба сето тоа да биде на македонски ... :S Ке мозете да ми помогнете ? ХИТНО МИ Е ФАЛА

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Еве ова ми се појавува кога ке ја стартам програмата а треба сето тоа да биде на македонски ... :S Ке мозете да ми помогнете ? ХИТНО МИ Е ФАЛА
Ете тоа vone што ти го пиша по горе направи го тоа и треба да се среди

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Ете тоа vone што ти го пиша по горе направи го тоа и треба да се среди
ПА се ми е наместено како што рековте во regional and languages ама пак нејке да не треба некој фонтови или така нешо врска немам што е проблемов ПОМАГАЈТЕ

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Добро што програма е воа ??? мене како превод ми изгледа не како програм како во DOS ?!?! дај убаво дај ја сликата

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
на МСН кога одговарам на call ,јас ги слушам тие што ми зборат ...ама они мене не .. слушалките и микрофонот се исправни ..до која софтверска грешка е работава или некој совет шо да направам ...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
... и можеш ли да се снимаш со микрофонот во Windows?
Подесена ли ти е јачината на микрофонот во MSN?

Член од
26 мај 2009
Мислења
73
Поени од реакции
2
дали може линк од некој речник Македонско-Англиски ми треба плис ако знае некој

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Што може да е кај мене проблемот.......компјутерот ми кочи многу често во последно време,на секој пола саат скоро,проверив со антивирусите да не е некој вирус не ми најде ништо,што може да е фрката??
Мора да го рестартирам кога ке се укочи и ми иде на нерви така,ај помош.....:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom