Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Друже а зошто сакаш да слушаш песна и на Јутуб и на компјутер истовремено, мене не ми е јасно:nesum:
Не па некогаш ако имам уклучено некоја апликација и сакам да уклучам песна од компјутер морам да угасам ју тјуб или па скрос Browser-от... :uvo:

Едит: Поправив ... ! Фала (:

Јас на телекабел од 3:30h некаде навечер, до 7-8h сабајле симнувам со 800-900kb/s, ама преку ден едвај до 40kb/s стасува брзината на Download :S
Не знам зашто така ама ја преку ден кревам 600-700KB/s без проблем.

Не знам зашто така ама ја преку ден кревам 600-700KB/s без проблем.

Па не е ти гарантираат тие брзината дека ќе ти е до макс секогаш, зависи колку корисници има во близина , пример во една зграда сте 20 корисници и тргааат сите се разбира ќе имаш помала брзина , и обратно доколку нема никој во твоја близина само ти си ќе тргаш многу повеќе.

Едно прашање: Дали постои можност или некоја програма со која може да се вратат фајлови после форматирање на компјутерот?

Едно прашање: Дали постои можност или некоја програма со која може да се вратат фајлови после форматирање на компјутерот?
Доколку загубиш податоци кои ти биле важни или сакаш да ги вратиш податоците назад, има програмче само треба да знаеш да го работиш оти можеш уште толку да го зезнеше компјутерот... GetDataBack ти се вика програмот, ти враќа се што ти беше на хард дискот од првтото употребување на истиот...

Ме интересира што е оваа што го имам во старт уп dumprep 0 -k се околу него и како можам да го тргнам ?

Ме интересира што е оваа што го имам во старт уп dumprep 0 -k се околу него и како можам да го тргнам ?

Вирус... Ако знаеш добро англиски, овде имаш упатство што да направиш. Јас не можев целото да го преведам.

Земи си HijackThis, направи System Scan, штиклирај: %systemroot%\system32\dumprep.exe и избирши го!!! Позз....

Не е вирус ... тоа е дел од виндоус кој запишува во логот каква грешка настанала кога ти се руши истиот. Истиот процес го показува прозорчето со познатите Send i Dont Send опции со кои можеш да ги пратиш податоците од еророт до Microsoft.

Ako често ти се појавува тогаш треба да си го провериш компјутерот. Најчесто е до рамот или напојувањето.

The Dumprep.exe tool is a Windows XP fault logging program. If a serious error occurs, Dumprep.exe writes the error details to a text file. The Dumprep.exe tool then prompts you to send the error information to Microsoft. The Dumprep.exe tool is a non-essential system process that is installed for third-party use.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom