Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пробувам да режам филм. Дали преводот да го ставам во папката VIDEO_TS или треба некоја посебна? Anybody help:smir:
Симни си го VSO ConvertX to DVD и во него можеш да внесуваш преводи.

Вака, имам еден проблем, симнав еден програм кој е на руски, и кога ке го пуштам ми дава само прашалници,препоставувам дека ми требаат некои фонтови или руска подршка, може некој да ме посочи каде да барам или да ми каже што да направам????

Фала однапред.

Види прво во start > run > msconfig > Startup, овде барај ги сите zone alarm процеси, и дештиклирај ги. Направи рестарт, и потоа со Unlocker
да ги избришеш фајловите што останале. Ако и така несака, пробај со system restore.

Симнав unlocker ама избриша само еден фал, другиот неможе, нез зашо. а sistem restore неможам зш не ми ја дава датата пред да го инсталирам зунот.Друг начин :D?

Ај едно прашање: како може во Ворд да се стави бројка како експонент???

Значи на пример: IV8......8 да биде горе како експонент?????

Ај едно прашање: како може во Ворд да се стави бројка како експонент???

Значи на пример: IV8......8 да биде горе како експонент?????
Во истиот ред кај што се наоѓаат B I U, има една ознака "X на квадрат"

абе људи... Bebush бара кЉучеви за Kaspersku IS 07... ама не блеклистуени... ај почастете ја со некој торент :)... од мене :smir::smir:

Како да направам ч, џ, ш да ми ги покажува правилно на латиничен српски превод на филм?

Како да направам ч, џ, ш да ми ги покажува правилно на латиничен српски превод на филм?

Зависи кој плеер го користиш, али кај сите е истата опција, само на различно место :)

Побарај негде ENCODING и одбери да е CENTRAL EUROPIAN.

Зависи кој плеер го користиш, али кај сите е истата опција, само на различно место :)

Побарај негде ENCODING и одбери да е CENTRAL EUROPIAN.

Го користам VLC Player, најдов тоа encoding и го наместив на MacCentralEurope, ама уште ми ги дава исто тие букви.Друго нешто може да се направи за да средам?:)

Го користам VLC Player, најдов тоа encoding и го наместив на MacCentralEurope, ама уште ми ги дава исто тие букви.Друго нешто може да се направи за да средам?:)

А го рестартираше плеерот?

Јас користам GOM Player, презадоволен сум.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom