Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Пробувам да режам филм. Дали преводот да го ставам во папката VIDEO_TS или треба некоја посебна? Anybody help:smir:
Симни си го VSO ConvertX to DVD и во него можеш да внесуваш преводи.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Вака, имам еден проблем, симнав еден програм кој е на руски, и кога ке го пуштам ми дава само прашалници,препоставувам дека ми требаат некои фонтови или руска подршка, може некој да ме посочи каде да барам или да ми каже што да направам????

Фала однапред.

Член од
28 февруари 2009
Мислења
95
Поени од реакции
0
Види прво во start > run > msconfig > Startup, овде барај ги сите zone alarm процеси, и дештиклирај ги. Направи рестарт, и потоа со Unlocker
да ги избришеш фајловите што останале. Ако и така несака, пробај со system restore.

Симнав unlocker ама избриша само еден фал, другиот неможе, нез зашо. а sistem restore неможам зш не ми ја дава датата пред да го инсталирам зунот.Друг начин :D?

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Ај едно прашање: како може во Ворд да се стави бројка како експонент???

Значи на пример: IV8......8 да биде горе како експонент?????

C

cige

Гостин
Ај едно прашање: како може во Ворд да се стави бројка како експонент???

Значи на пример: IV8......8 да биде горе како експонент?????
Во истиот ред кај што се наоѓаат B I U, има една ознака "X на квадрат"

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
абе људи... Bebush бара кЉучеви за Kaspersku IS 07... ама не блеклистуени... ај почастете ја со некој торент :)... од мене :smir::smir:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Како да направам ч, џ, ш да ми ги покажува правилно на латиничен српски превод на филм?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Како да направам ч, џ, ш да ми ги покажува правилно на латиничен српски превод на филм?
Зависи кој плеер го користиш, али кај сите е истата опција, само на различно место :)

Побарај негде ENCODING и одбери да е CENTRAL EUROPIAN.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Зависи кој плеер го користиш, али кај сите е истата опција, само на различно место :)

Побарај негде ENCODING и одбери да е CENTRAL EUROPIAN.
Го користам VLC Player, најдов тоа encoding и го наместив на MacCentralEurope, ама уште ми ги дава исто тие букви.Друго нешто може да се направи за да средам?:)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Го користам VLC Player, најдов тоа encoding и го наместив на MacCentralEurope, ама уште ми ги дава исто тие букви.Друго нешто може да се направи за да средам?:)
А го рестартираше плеерот?

Јас користам GOM Player, презадоволен сум.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom