- Член од
- 21 декември 2008
- Мислења
- 895
- Поени од реакции
- 64
Симни си го VSO ConvertX to DVD и во него можеш да внесуваш преводи.Пробувам да режам филм. Дали преводот да го ставам во папката VIDEO_TS или треба некоја посебна? Anybody help:smir:
Симни си го VSO ConvertX to DVD и во него можеш да внесуваш преводи.Пробувам да режам филм. Дали преводот да го ставам во папката VIDEO_TS или треба некоја посебна? Anybody help:smir:
ИзволтеAj pratete mi PrintScreen, kako da smenam rastojanie megu redovite na Word2007?
Во истиот ред кај што се наоѓаат B I U, има една ознака "X на квадрат"Ај едно прашање: како може во Ворд да се стави бројка како експонент???
Значи на пример: IV8......8 да биде горе како експонент?????
Format > Font > SubscriptАј едно прашање: како може во Ворд да се стави бројка како експонент???
Значи на пример: IV8......8 да биде горе како експонент?????
Word 2003 имам на овој компјутерВо истиот ред кај што се наоѓаат B I U, има една ознака "X на квадрат"
Зависи кој плеер го користиш, али кај сите е истата опција, само на различно местоКако да направам ч, џ, ш да ми ги покажува правилно на латиничен српски превод на филм?
Дали е кракуван?зошто spyware doctor ne mi se updatuva ?
Го користам VLC Player, најдов тоа encoding и го наместив на MacCentralEurope, ама уште ми ги дава исто тие букви.Друго нешто може да се направи за да средам?Зависи кој плеер го користиш, али кај сите е истата опција, само на различно место
Побарај негде ENCODING и одбери да е CENTRAL EUROPIAN.
А го рестартираше плеерот?Го користам VLC Player, најдов тоа encoding и го наместив на MacCentralEurope, ама уште ми ги дава исто тие букви.Друго нешто може да се направи за да средам?