Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dali nekoj znajt so mozit da e i kako da go resam problemov. Uklucvam mozilla ili preku internet explorer ne e bitno i se si rabotit normalno ama problemov e idam na forumov kajgana i sakam da se logiram nemozam i segde kaj so imam da se logiram nemozam da vlezam, kaj e-mail vlegvit se ama nemozam da pratam i nemozam od nikoja strana da download stegam mislit i nisto na kraj.
pozz i pomos
Пред неколку недели другарче ми го форматираше компјутерот. Арно ама ми направи само една партиција и тоа C кај што има 20GB слободен простор, а Hard Disk - от ми е 40GB. Како да ја направам и другата партиција D што пред тоа ја имав?
Неможам да го инсталирам Делфи.
Еве printscreen да видите што ми кажува Windows Instaler. Помагајте.
Истото ми го даваше и кога го инсталирав LimeWire и Opera-та и уште многу други програми.
Не, не. Не таа сликата него не ја отварај ти сликата најгоре. Само клик на линкот и скрол на страната кај што е правата слика. Таму има Screenshot од XP, што зима околу 90 мб рам :О
Ај ако може некој да помогне !!!
Имам проблем не можам да гледам видеа по нет. Ко ќе отворам на пр. youtube ми го дава знакчето на Quick time скинато.
The Windows Installer Service could not be accessed. This can occur if you are running Windows in safe mode, or if the Windows Installer is not correctly installed. Contact your support personnel for assistance.Де ако не ти е мука кажи што точно ти пишува во еророт дека ништо неомжам да видам :S
The Windows Installer Service could not be accessed. This can occur if you are running Windows in safe mode, or if the Windows Installer is not correctly installed. Contact your support personnel for assistance.
Симнав ама само некоја trial верзија. Кај да најдам оригинал?Симни си Partition Magic 8.0
Пред неколку недели другарче ми го форматираше компјутерот. Арно ама ми направи само една партиција и тоа C кај што има 20GB слободен простор, а Hard Disk - от ми е 40GB. Како да ја направам и другата партиција D што пред тоа ја имав?
Симнав ама само некоја trial верзија. Кај да најдам оригинал?
Благодарисимо шти ми "преведе"...
Иначе некако шит ми е проблемов :/ не сум го имал до сеа... еве што кажа чичко Google, ако ова не ти помогне ондак незнам некое поконкретно чаре освен да ти препорачам ерор пораката да ја впишеш во Google Search Bar-от, имаш доста решенија само незнам кое би можело да биде вистинското за твојот проблем :/