Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
имав игра и најпрвин ја избришав инсталацијата од program files и сега
како да ја избришам играта од remove programs не можи.
кој знае нека помага незнам како.

Jа имаш уште играта вкомпјутер?

konecno go resiv problemot !!! :D ne bilo ni do CD-to ni do niso takvo nego u boot order mesto prvo da mi bide CD ROM prvo mi bilo FLOPY DISC . . . FALA NA SITE SO MI DADOA NEKAKOV SOVET:helou:

ACE so programi koristis za performansite ? ? ? na XP

Кога го уклучувам пц-то ми вика Invalid boot.ini и го лоадира од c:\windows. После се си работи најнормално... Како може да се среди ова?

вака: си симнав виста хоум... и сега? :)

треба прво на цд да ја турам за да ја инсталирам или?

Кога го уклучувам пц-то ми вика Invalid boot.ini и го лоадира од c:\windows. После се си работи најнормално... Како може да се среди ова?

Најди си Windows CD, буирај од него и таму имаш REPAIR, иди на тоа и ќе се оправи.

вака: си симнав виста хоум... и сега? :)

треба прво на цд да ја турам за да ја инсталирам или?

Треба да ја срежаш на CD.

Како до ова http://images.google.com/imgres?img...+x64+ram&um=1&hl=en&client=safari&rls=en&sa=N (Првата слика, гледајте ја) Колку малку рам, зема..

Не те сваќам што сакаш да кажеш, дека Вистава што зима 980 МВ, за тоа викаш малку дека е? Сликава е направена ОДМА после свеж формат, таму нема ни што да зима рам, обично таму рамот е 600-800.

Не те сваќам што сакаш да кажеш, дека Вистава што зима 980 МВ, за тоа викаш малку дека е? Сликава е направена ОДМА после свеж формат, таму нема ни што да зима рам, обично таму рамот е 600-800.

Не, не. Не таа сликата него не ја отварај ти сликата најгоре. Само клик на линкот и скрол на страната кај што е правата слика. Таму има Screenshot од XP, што зима околу 90 мб рам :О

Па толку рам зима XP празен по свеш формат ништо не инсталирано ништо не уклучено во мирување толку рам зима што не ти е јасно ако инсталира kaspersky одма ке биде рамот 300 MB

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom