Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А нема везе дали е оригинал, или симнат од торент, лиценциран етц..?

zdravo

Dali nekoj znajt so mozit da e i kako da go resam problemov. Uklucvam mozilla ili preku internet explorer ne e bitno i se si rabotit normalno ama problemov e idam na forumov kajgana i sakam da se logiram nemozam i segde kaj so imam da se logiram nemozam da vlezam, kaj e-mail vlegvit se ama nemozam da pratam i nemozam od nikoja strana da download stegam mislit i nisto na kraj.
pozz i pomos

Dali nekoj znajt so mozit da e i kako da go resam problemov. Uklucvam mozilla ili preku internet explorer ne e bitno i se si rabotit normalno ama problemov e idam na forumov kajgana i sakam da se logiram nemozam i segde kaj so imam da se logiram nemozam da vlezam, kaj e-mail vlegvit se ama nemozam da pratam i nemozam od nikoja strana da download stegam mislit i nisto na kraj.
pozz i pomos

Избриши ги сите COOKIES, CACHE и такви работи од Firefox и од IE. И зачисти си го компјутерот од тројанци.

Пред неколку недели другарче ми го форматираше компјутерот. Арно ама ми направи само една партиција и тоа C кај што има 20GB слободен простор, а Hard Disk - от ми е 40GB. Како да ја направам и другата партиција D што пред тоа ја имав?

Пред неколку недели другарче ми го форматираше компјутерот. Арно ама ми направи само една партиција и тоа C кај што има 20GB слободен простор, а Hard Disk - от ми е 40GB. Како да ја направам и другата партиција D што пред тоа ја имав?

Симни си Partition Magic 8.0

Неможам да го инсталирам Делфи.
Еве printscreen да видите што ми кажува Windows Instaler. Помагајте.
Истото ми го даваше и кога го инсталирав LimeWire и Opera-та и уште многу други програми.

Ај ако може некој да помогне !!!
Имам проблем не можам да гледам видеа по нет. Ко ќе отворам на пр. youtube ми го дава знакчето на Quick time скинато.

Неможам да го инсталирам Делфи.
Еве printscreen да видите што ми кажува Windows Instaler. Помагајте.
Истото ми го даваше и кога го инсталирав LimeWire и Opera-та и уште многу други програми.

Де ако не ти е мука кажи што точно ти пишува во еророт дека ништо неомжам да видам :S

Не, не. Не таа сликата него не ја отварај ти сликата најгоре. Само клик на линкот и скрол на страната кај што е правата слика. Таму има Screenshot од XP, што зима околу 90 мб рам :О

После формат сум видел на пц во рам 63 ми трошеше така да незнам што е чудното во тој скриншот

Ај ако може некој да помогне !!!
Имам проблем не можам да гледам видеа по нет. Ко ќе отворам на пр. youtube ми го дава знакчето на Quick time скинато.

Пробај со интернет експлорер да гелдаш клипови затоа што тој не бара флеш плеер, ако со интернет експлорер можеш да гледаш клипови ондак преинсталирај го флеш плеерот (понова/постара верзија... види која ќе пасува).

Де ако не ти е мука кажи што точно ти пишува во еророт дека ништо неомжам да видам :S
The Windows Installer Service could not be accessed. This can occur if you are running Windows in safe mode, or if the Windows Installer is not correctly installed. Contact your support personnel for assistance.

The Windows Installer Service could not be accessed. This can occur if you are running Windows in safe mode, or if the Windows Installer is not correctly installed. Contact your support personnel for assistance.

Благодарисимо шти ми "преведе"...

Иначе некако шит ми е проблемов :/ не сум го имал до сеа... еве што кажа чичко Google, ако ова не ти помогне ондак незнам некое поконкретно чаре освен да ти препорачам ерор пораката да ја впишеш во Google Search Bar-от, имаш доста решенија само незнам кое би можело да биде вистинското за твојот проблем :/

Симнав ама само некоја trial верзија. Кај да најдам оригинал?

Не ти треба Партитион Магиц........оди вака:

десен клик на My Computer -> Manage -> во делот Storage -> Disk Managment. Сега тука треба да то покаже 20Гб Unpartitioned Space......десен клик на него и Create Partiton!!!!!:helou:

Благодарисимо шти ми "преведе"...

Иначе некако шит ми е проблемов :/ не сум го имал до сеа... еве што кажа чичко Google, ако ова не ти помогне ондак незнам некое поконкретно чаре освен да ти препорачам ерор пораката да ја впишеш во Google Search Bar-от, имаш доста решенија само незнам кое би можело да биде вистинското за твојот проблем :/

1. Click Start | Run.
  2. In the Open box, type cmd to open a command prompt, and click OK.
  3. At the prompt, type msiexec.exe /unregister. Press ENTER.
  4. Make sure the SYSTEM account has full control permissions to the HKEY_CLASSES_ROOT key in the registry:
  5. Open your favorite registry editor.
  6. In the left pane, navigate to the HKEY_CLASSES_ROOT top level registry key.
  7. Click the Edit menu and select Permissions.
  8. In the Group User Names list, make sure SYSTEM is listed. If not, click the Add button and type SYSTEM in the box labeled "Enter the object names to select."
  9. Click OK.
  10. Click SYSTEM in the Group or User Names list and check the checkbox labeled Full Control under Allow.
  11. Click Apply and then OK.
  12. Close the registry editor.
  13. Restart the computer.
И сега да го направам ли ова?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom