Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
како да сменам default search engine од live search....Претходно ми беше автоматско поврзаување...на пр ќе пиша, фејсбук, и само додаваше .ком, а сега си бара па ми дава линкови

Што да направам за да не ми излегува оваа порака на Opera - "You must have JavaScript and Cookies enabled to accept this hit" ?:toe:

Што да направам за да не ми излегува оваа порака на Opera - "You must have JavaScript and Cookies enabled to accept this hit" ?:toe:

Инсталирај си JavaScript (побарај на Google)

Vaka sega .. Za Vistata imam slusnato deka bila nestabilna .. bla bla bla.
Dali ja preporacuvate da ja stavam ili ne? Inaku zboruvam za Vista SP1.

Kompjuterot mi ima :

Athlon 64 X2
2gb ram
2x8600gt

Pozdrav

Vaka sega .. Za Vistata imam slusnato deka bila nestabilna .. bla bla bla.
Dali ja preporacuvate da ja stavam ili ne? Inaku zboruvam za Vista SP1.

Kompjuterot mi ima :

Athlon 64 X2
2gb ram
2x8600gt

Pozdrav

Слободно, али сеа стави си Windows 7, најдобро е од сите. И кој те излажал со двете графички? :)

Имам проблем со звукот. Порано беше добар, ама сега што и да пуштам било да е филм или музика има ужасно ехо. Како да го поправам?

@Blacks

незнам за што ке користиш, Windows 7 ти е за тестирање не е уште за онака за работа или игри не е тоа тоа ако ставаш Vista ти ја препорачувам Ultimate нај добра верзија од останатите ,а и на ваа конф. ти е добро да користиш Vista

Слободно, али сеа стави си Windows 7, најдобро е од сите. И кој те излажал со двете графички? :)

Чекај малце ... Windows 7 тоа ти е Виста нешо или .. немам поима лол :)

A за графичките Корун мислам дека го правев тој муабет со тебе порано ... :) . Добри се бе .. ме држат сега засега .. се играм на high графика oсвен за некои игри тоа antialiasing не ми е на high ...
Патем речено ме прелажаа тие од Риверсофт :)

Може на на iMac, некој друг оперативен систем? Нели го има на него OS X..

Зотшо КАсперски нејке да ми се апдејтува? Го даунлоадирав, ми напишав сериал/активејшн, и кога стегам на аптедј ништо не се случува... Чекам по 10 мин ама сепак ништо нема, некој да не знае?

Зотшо КАсперски нејке да ми се апдејтува? Го даунлоадирав, ми напишав сериал/активејшн, и кога стегам на аптедј ништо не се случува... Чекам по 10 мин ама сепак ништо нема, некој да не знае?
Прокси портовите да не ти се изместени?
Види дали се наместени на дифолт :)

Чекај малце ... Windows 7 тоа ти е Виста нешо или .. немам поима лол :)

A за графичките Корун мислам дека го правев тој муабет со тебе порано ... :) . Добри се бе .. ме држат сега засега .. се играм на high графика oсвен за некои игри тоа antialiasing не ми е на high ...
Патем речено ме прелажаа тие од Риверсофт :)

Windows 7 (BETA) е најновиот ОЅ кој ќе излезе годинава а сеа за сеа го имаш само во BETA верзија а бетата е подобра од сите full верзии на Windows заедно :)

А за графичките, си можел да земеш една, иста цена колку овие 2 заедно а да е појака од нив две заедно и плус ќе си имал слободен слот за уште една графичка за во иднина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom