Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Друже тоа и ќе те прашав да ми дадеш повеќе теми:smir:

Пиши на Google ... Vista Themes for Windows или Themes for Windows.. или нешто слично... симни која сакаш и треба да ги ставиш на следнава локација:

C:\Windows\Resources\Themes

...и ќе треба да кликнеш двапати на некој од фајловите (Со секоја тема имаш Readme.txt фајл).

Само да знаеш дека вака можеш да се заебеш, колку изгледа поинтересно, толку ти го мучи компјутерот, а ништо чудно и да ти изремети нешто од самиот Windows.

А оваа првото што ми го даде не го мачи компјутерот нели

Aj pomos ve molam.
Rezam DVD so Nero i se bese ok, koga ne znam zosto, na Neroto rabotata epten mu se uspori, saat i pol mi reze CD koe pred mesec go rezese za 10 minuti. Sto moze da e problemot?

Aj pomos ve molam.
Rezam DVD so Nero i se bese ok, koga ne znam zosto, na Neroto rabotata epten mu se uspori, saat i pol mi reze CD koe pred mesec go rezese za 10 minuti. Sto moze da e problemot?

Првин види го основното, на која брзина го имаш пуштено да се реже, може си го пуштила на 8ца, можеби имаш некои вируси или такви срања кои би ја успориле работата или пак можеби му доаѓа крајот на режачот. Вака неможеш ништо да знаеш се додека не го преинсталираш Nero-то (или исчистиш цел компјутер од вируси) или пак да го пробаш режачот на друг компјутер како ќе се однесува. Друго незнам што би можело да биде :toe:

Која верзија ја користиш ?
Virtualj Dj 5.2 Pro... Но јас имам миди контролер ХЕРКУЛЕС и до сега не ми правеше проблеми а сеа кога го инсталирав на лап топот сецка музиката до сега никаде ми нема правено проблеми... ПОМОШ
BTW Laptopot e Asus X51L
Dual Core 2.0 Ghz
2gb ram
250 gb hard disc....

Пиши на Google ... Vista Themes for Windows или Themes for Windows.. или нешто слично... симни која сакаш и треба да ги ставиш на следнава локација:

C:\Windows\Resources\Themes

...и ќе треба да кликнеш двапати на некој од фајловите (Со секоја тема имаш Readme.txt фајл).

Само да знаеш дека вака можеш да се заебеш, колку изгледа поинтересно, толку ти го мучи компјутерот, а ништо чудно и да ти изремети нешто од самиот Windows.

- Vista Inspirate Ultimate 2.1.0
За Window Xp sp2,sp3 ( x86 and x64 ), закон тема. Цел Windows го мењава. линк: Овде Позз.
Од рамот зима минимално 20mb, ама кога ќе ги уклучиш сите ефекти.

Де што е ова што ми го јавува кога скенирам,и на дисплејот од принтерот наместо да ми ги прикаже опциите за скенирање (скенирај слика,докумен ...) ми јавува www9DF38E8F803:toe:
60965196ej8.png

а немам ништо избришано, пред некоја недела ми го јави истото и ја преинсталирав цела програм но тоа траеше скоро 1 час и непланирам пак да се ставам на такви измачувања:jaj:.Незнам што е другите функции копир,факс принтер работат а скенерот ми го јавува ова. Ај ве молам за помош :smir:

Aко користиш вин хр со сп3 за исправна работа на темите ти треба овој пач

UXTender
ама предходно да не си го користел UXTheme

или ако сам си правиш свое инсталационо виндовс ЦД со нЛите таму има опција да ја отклучиш подршката за други теми така да пачот тогаш нема да е потребен.

Го симнав ова и ми го дава зипувано само како .dll формат.....

Инаку тежи само 98 Кб...

Сум згрешил нешто???? Ако не што треба да правам со тој длл фајл??

Ваа да не е таа што ја бараш црна :baeh:
http://www.istartedsomething.com/20061029/royale-noir/

Оваа е плава!!!!

Ако може некој да ми помогне...кога сакам да отворам еден од хд ми вика
C:\resycled\ntldr.com is not vaild win32 application.
што да правам?

Ако може некој да ми помогне...кога сакам да отворам еден од хд ми вика
C:\resycled\ntldr.com is not vaild win32 application.
што да правам?

Ова е вирус друже.....првин во таск менаџер исклучи го процесот ntldr.com ако е активен!!!

Потоа земи симни ова инсталирај и ќе го избиршеш тој ntldr!!!!

КЛИК!!!

Де некој незнае да ми даде помош со мојот проблем,:( напишан погоре да знам што да правам бидејќи ми е потребен многу во моментот скенерот :se_ molam

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom