Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
First boot ми е наместен норамлниот мислам не оној новиот што се инсталирал со стајл експи.
Проблем значи со дискот..хард дискот или?Каков друг диск имаше...
И да тоа со бројките да ти се барем тоа е јасно напишано
Ех си ја е*ало мајката!!!
Значи да спасувам домументи ала бала и да се надевам дека со преинсталирање се ке е ок.
Сериозно има шанс да се спаси дискот?..ќе се расплачам еј!!
Ех си ја е*ало мајката!!!
Значи да спасувам домументи ала бала и да се надевам дека со преинсталирање се ке е ок.
Сериозно има шанс да се спаси дискот?..ќе се расплачам еј!!
Дискот ми е поделен на две ц и д...на д стојат поважните на ц не толку многу важните. Ако преинсталирам смо це можит али целосно да се преинсталира и чиста сметка долга љубов. Една така преинсталирав...одавна
Мамата негова и дискот....а уш џермански!!!!
Абе еве сега ми е уклучен компјутерот работи ке пренесам податоци и да преинсталирам, мисалм нема потреба да одам да го зкачам на друг и да пренесам.
Така да да земам да пренесувам податоци..ваљда на усб-и и дискови ке соберам поважните работи и да преинсталирам па да се надеваме да се поправи се ова. Ако не нов хард иготово...:smir:
Само сакам да разберам од што вака....што проблем толку голем за да ме удри така по џебот во оваа економска криза
СПОЛАЈ ви сепак за помошта!!! ДА сте ми живи и здрави!:back:
Da vista.