Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
7 Zip е фајлот. Симни го ова, инсталирај го, десен клик на фајлот... 7 Zip (ќе се снајдеш) и отпалувај

Ова го реши проблемот....фала СкајДрајвер имаш репутација од мене.......

Е сега нов проблем....лиценцата ја пишува како licence.dal и стои истиот знак од преска....со што да отворам .дал документ.....и кога се вклучува воопшто не ми дава нешто како да ја регистирам туку ми пишува дека е триал и дека е 30 дена и има опција Buy Now......Нели е фул верзија??? WTF?

Симнав Дискеепер 2009 Про Премиер Фул и сега кога го симнав на десктоп се појави ова и не знам како да го отворам т.е. инсталирам:

избирши ја точката кај MaXX.7z и на крај на MaXX7z.exe направи го
и види дали ке успее..

Ова го реши проблемот....фала СкајДрајвер имаш репутација од мене.......

Е сега нов проблем....лиценцата ја пишува како licence.dal и стои истиот знак од преска....со што да отворам .дал документ.....и кога се вклучува воопшто не ми дава нешто како да ја регистирам туку ми пишува дека е триал и дека е 30 дена и има опција Buy Now......Нели е фул верзија??? WTF?

Хмм... види тука. Изгелда нема чаре за тоа.

DANTE напиша:
избирши ја точката кај MaXX.7z и на крај на MaXX7z.exe направи го
и види дали ке успее..

Од кога бре така се конвертира од .7z во .exe ? :/ Зар и тоа е можно ?

Едит: Да бре... сеа пробав може и така :vozbud:

Напишавте 100 постови за тоа ебаното .7z.

Инсталирај си WinZip 12 све отвара чудото ама све и не се замарај

Хмм... види тука. Изгелда нема чаре за тоа.

Од кога бре така се конвертира од .7z во .exe ? :/ Зар и тоа е можно ?

Едит: Да бре... сеа пробав може и така :vozbud:

па мислев дека *.7z не е формат, (A)

Лап Топ , се рестартира сам на секои 5-10 минути , некој да знае чаре????????:toe:

Лап Топ , се рестартира сам на секои 5-10 минути , некој да знае чаре????????:toe:

Го скенираше да не има некој вирус/тројанец ? Скоро да не си инсталирал некој нов драјвер/софтвер па сега да ти прави проблем ?
Го имаш реинсталирано ?

Хмм... тоа може да ти е хардверски проблем некој... но за секој случај вака напрај:

Пали Run и во Run пиши shutdown -a

Ова е или поради вируси или поради некој хардверски проблем најверојатно.

Дајте од некаде да направам скан , имам аваст , не кажува никаков тројанец:toe:

Aj nekoj ako moze da mi kaze sto e ova sto da pravam.Mi se pojavuva na sekoe vklucuvanje na pc-to.

Хмм... тоа може да ти е хардверски проблем некој... но за секој случај вака напрај:

Пали Run и во Run пиши shutdown -a

Ова е или поради вируси или поради некој хардверски проблем најверојатно.
не сака покажува ништо со shutdown -a

не сака покажува ништо со shutdown -a

Вака сега... има вируси кои имаат процеси кои ја активираат командата за рестартирање... е сеа оваа команда јас што ти ја кажав ти е команда за да го стопира рестартирањето доколку е активирано од некој процес. Немора да значи дека ти имаш таков вирус... меѓутоа за секој случај доколку си имал таков вирус и доколку си ја пишал таа команда ќе престане рестартирањето.

Вака сега... има вируси кои имаат процеси кои ја активираат командата за рестартирање... е сеа оваа команда јас што ти ја кажав ти е команда за да го стопира рестартирањето доколку е активирано од некој процес. Немора да значи дека ти имаш таков вирус... меѓутоа за секој случај доколку си имал таков вирус и доколку си ја пишал таа команда ќе престане рестартирањето.
ок , јас не те разбрав , извини теле се учи ама вол како мене тешко :toe:

Aj nekoj ako moze da mi kaze sto e ova sto da pravam.Mi se pojavuva na sekoe vklucuvanje na pc-to.
Да не си бришел некој системски фајл ?

Сака да каже дека доколку има некој вирус во твојот компјутер што го предизвикува рестартирањето, со таа комадна би се прекинало. Ај ти одговори ми мене на прашањата што ги пишав погоре, па да видиме дали ќе најдеме решение

Нема врска друже за тоа дали се учи или не... секој си има свои појаки и послаби страни, битно да се среди проблемов. Командата што ти ја кажав нема да ти наштети, може само да ти помогне, е сеа за тоа скенирањето... незнам, до сеа немам онлајн скенирано... такада би можел само да ти кажам на Google да пишеш Online scan или таква некоја комбинација и да видиш ако можеш да скенираш или пак причекај некој што досега имал скенирано онлајн да ти каже некоја добра страна. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom