Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
torpedo_tnt и skydriver, прекинете со офтопици. Посебно ти торпедо, ти ги почнуваш сите офтопици. Уште еден офтопик ако видам ќе дадам барање да бидеш баниран на 7 дена. Или сам ќе те решам во кратка постапка.

1. Избришав ИЕ, и сеа во My network places, не ми ги отвара фолдерите од Интрането шо ми се... Ми ги дава ко фајлови, и не можам да ги отворам...

2. Како да напрам линковите на МСН да ги отварам со Опера? (default прелистувач ми е)

Фала.

1. Избришав ИЕ, и сеа во My network places, не ми ги отвара фолдерите од Интрането шо ми се... Ми ги дава ко фајлови, и не можам да ги отворам...

2. Како да напрам линковите на МСН да ги отварам со Опера? (default прелистувач ми е)

Фала.

Десен клик - Open With.. - Opera/Firefox

Десен клик - Open With.. - Opera/Firefox

На шо десен клик? На МСН ако мислиш... линковите ко текст ми ги дава, пошо ги избришав сите прелистувачи освен Опера, а сакам со Опера да ми ги отвара...

На шо десен клик? На МСН ако мислиш... линковите ко текст ми ги дава, пошо ги избришав сите прелистувачи освен Опера, а сакам со Опера да ми ги отвара...

Aј вака:

1) Употребуваш малку мозок
2) Не е доволно, пак се трудиш
3) Уште се трудиш
4) Ако уште не ти текнува, оди на фајлот од разговорот
5) Десен клик - Open With.. - Opera/Firefox

Aј вака:

3) Уште се трудиш

1. Aко сакаш да помогниш навистина, не мора тоа да го искористуваш за лична цел, т.е изигрување на фраер овде. Ако ти се помага, кажи без преправање.
2. Стегам десен клик и се што излегува е Copy, Select all и Search.

Не мора да ми реплицираш, ако се најди некој шо можи да ми помогни, во ред.

1. Aко сакаш да помогниш навистина, не мора тоа да го искористуваш за лична цел, т.е изигрување на фраер овде. Ако ти се помага, кажи без преправање.
2. Стегам десен клик и се што излегува е Copy, Select all и Search.

Не мора да ми реплицираш, ако се најди некој шо можи да ми помогни, во ред.

Те молам кажи ми НА ШТО стискаш десен клик?

Те молам кажи ми НА ШТО стискаш десен клик?

На линкот, на шо можи? Ако не ме сфати до досегашнио муабет, прам муабет за отварање на линк од некој муабет на МСН... кликаш и да го отвори одма... Е како да напрам со Опера да ми го отвори?

Aј вака:

3) Уште се трудиш

Види дека веќе сум ти помогнал.

Според муабетов нов си во користење на РС или не се снаоѓаш баш најдобро.

Фајловите од разговорите од мсн ти се наоѓаат во My Documents - My Recived Files - (твојот user на мсн) - History - ете ги фајловите.

Одбери било кој, дај му десен клик, оди open with... одбери Opera и штиклирај секогаш да се отвараат со опера.

На линкот, на шо можи? Ако не ме сфати до досегашнио муабет, прам муабет за отварање на линк од некој муабет на МСН... кликаш и да го отвори одма... Е како да напрам со Опера да ми го отвори?
АЈ дај слика од мој компјутер ...па ќе ти објасниme поубаво и поразбирливо за тебе

Фајловите од разговорите од мсн ти се наоѓаат во My Documents - My Recived Files - (твојот user на мсн) - History - ете ги фајловите.

Одбери било кој, дај му десен клик, оди open with... одбери Opera и штиклирај секогаш да се отвараат со опера.

Оф, фала ти, накратко беше и не сфатив како мислеше... Си реков дека мислеше на тоа да одам во chat logs па таму да ги отварам мануелно насекое... Nevermind. :helou:

АЈ дај слика од мој компјутер ...па ќе ти објасниme поубаво и поразбирливо за тебе

Не мора, грешно се разбравме, ако? :nesum:

Ако такви фајлови до сега не отварал на десниот клик од глушецот ја нема опцијата ОПЕН ВИТН има само ОПЕН
Нека оди на ОПЕН па од таму нека бира од списокот на програми или ако ја нема операта на список рачно нека ја посочи извршната датотека од Опера.
едит...во мегувреме сте го решиле проблемот.

Имам 2 проблеми првиот е во мене а вториот во тоа што го спуштив, "windows genuine advantage". Го спуштив ко кликнав на automatic updates и сега не може да се uninstall-ира. Уште полошо е тоа што ми се случува 3 пат но го бришев со "wga advantage". Ако некој знае како да го избришам плс пишете

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom