Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
more covek kakov trojan drndrn proba so esetnod 32 smart ,priznavam samo od oficijalnata strana sega simnat so najnovi updajti onie crakuvanive so kojznae kakvi updejti ne

edit:Kaspersky sto go koristis znaci ne bil dovolen da go spreci da vlezi ovoj virus,zatoa jas velam ESET THE BEST
probaj ke se uveris

Абе инсталирајте си панда лиценцирана и не се секирајте више за вируси.:helou:

Темава не е за најдобар антивирус. Почнувам да бришам после овој пост, а ако ептен запне некој се знае што следува после ова.

Темава не е за најдобар антивирус. Почнувам да бришам после овој пост, а ако ептен запне некој се знае што следува после ова.

Извини другар.
Оти паднаа на тема.
Само мислење.
Сорри

И јас на мојот му инсталирав XP одма, не можев да ја поднесам вистата.
Ист модел имаме, претпоставувам и твојот е од Т-хоум.
Вака, јас ги имам симнато потребните за XP. Ако сакаш и ако имаш време, 1 саат на пример, ќе ги зипувам сите и ќе ги качам на нет како пакет па ќе ти пратам линк по ПП да ги симнеш.
Ако не сакаш да ме чекаш, симни си ги од овде
http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/home.jsp#
Portables во првиот квадрат
Satellite во вториот
L300 најди го во листата

Другар апа јас од овдека симнав несо. Па утре ќе ги испробам.
http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp

Вака го имам програмот Turbine Video Encoder 3 и смалував видео ама го прави во flv file. И не ми го пушта со wmp. Дали може тоа да се смени некако. Значи дали можам јас некако тоа клипче да го гледам со windows media player.
brat..ima edno programce se vika MOEYANflv player...pisi na google ke ti dade..go siminjas iresen problem..pozz

Абе знам дека е вирус, и дека бил у local disk C. Али не го бев приметил тоа, и сега откако заврши реинсталирањето local disk C е во ред и го отвара најнормално а во оние другите партиции нешто останало... е сега тоа како да се среди ? инаку можам да ги отворам партициите преку run, ама не е тоа решението...

Симни си Disc Heal

Ќе се снајдеш со него ептен е лесен за работа. После само рестарт и терај.

Не можам да го отворам јаху месенџерот , го преинсталирав па после инсталирав касперски интернет секјурити 2009,направив фул скан, после се отвараше ама само за кратко време, и сега пак сум со истиот проблем. Некој совет?

Не можам да го отворам јаху месенџерот , го преинсталирав па после инсталирав касперски интернет секјурити 2009,направив фул скан, после се отвараше ама само за кратко време, и сега пак сум со истиот проблем. Некој совет?

Провери да не ти е помината лиценцата на Антивирус ако не ти е помината смени го антивирусот или пробај да инсталирас друга верзија на yahoo messanger.
ПозЗ...:helou:

Момци решив да го скенирам ком од вируси да нема и сега кога одам на НОД32, тама дека шо е АПДЕЈТ (Update) и сега ми излева да напишам Јузернејм (Username) и Пасворд (Pasword) и сега шо да пишам да ми се упдејтире нод32 и да го скенирам ?

хелп?

Момци решив да го скенирам ком од вируси да нема и сега кога одам на НОД32, тама дека шо е АПДЕЈТ (Update) и сега ми излева да напишам Јузернејм (Username) и Пасворд (Pasword) и сега шо да пишам да ми се упдејтире нод32 и да го скенирам ?

хелп?

ke odis na oficijalnata strana na nod 32
ke vlezis tamu kaj sto e za simnuvanje i ke gledas kaj sto pisi eset nod 32 smart ima edno za vnesuvanje na email adresa. ke kliknis na nego ke ja vnesisi email adresata tvoja tie ke ti gi pratat username i paswordot , ke si otvoris email ke gi kopiras znaes kade i teras 30 dena, posle toa pak istata prica samo vensuvas druga email adresa i pak imas 30 dena i taka i taka se do beskonecnost i do bezprekorna zastiita

ke odis na oficijalnata strana na nod 32
ke vlezis tamu kaj sto e za simnuvanje i ke gledas kaj sto pisi eset nod 32 smart ima edno za vnesuvanje na email adresa. ke kliknis na nego ke ja vnesisi email adresata tvoja tie ke ti gi pratat username i paswordot , ke si otvoris email ke gi kopiras znaes kade i teras 30 dena, posle toa pak istata prica samo vensuvas druga email adresa i pak imas 30 dena i taka i taka se do beskonecnost i do bezprekorna zastiita
A, да дадеше линк ?? бидејки тешко се справувам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom