Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што е ова што ми го појавува секогаш кога го уклучувам компјутерот Picture.

П.С и зошто слика кога прикачувам на форумот ја крше и не ја дава:nesum:

Имаш избришано некој фајл (M3PPLUGIN.DLL)... и при стартување на windows-от неможе да го лоадира тој фајл. Незнам од кој програм ти е фајлот, али ништо не ти штети по компјутерот. Едино може да не ти работи некој дел од програмот на кој му е потребен тој фајл.

Едит: Ѕирни тука мислам дека ќе ти заврши работа.

П.С. За слики ако пишуваш
ондак незнам :toe:

бек спејсот на тастатурата не ми работи
да не сум стиснал нешто и сум го укочил?

Знам за графичката дека е за никаде, пред некој ден прашував од кај што го земав лап топот дали може да се смени и типот ми рече тука во Македонија тешко ама во Германија можело бидејќи таму бил произведен лап топот, ама замисли само колку пари треба да фрлам за да го пуштам во Германија да му сменат една графичка...Така да поарно нека си е оваа па до година ќе си земам нов лап топ...:toe::toe:

BTW за оваа графичка изгледа нема соодветен софтвер за оверклокување бидејќи барав на интернет и на нивната официјална страна и не најдов...:toe:
Провери во биосот...таму со доделува и одзема меморија за тие картици

Имам анти вирус Касперски 2009,и ми истече лиценцата,и ми бара некаков код...заедно со антивирусот имав кодови но сите се на блеклиста...помош!
Може ли некој да ми помогне во врска со овој проблем,значи код за Антивирус Касперски 2009

Имам анти вирус Касперски 2009,и ми истече лиценцата,и ми бара некаков код...заедно со антивирусот имав кодови но сите се на блеклиста...помош!
Може ли некој да ми помогне во врска со овој проблем,значи код за Антивирус Касперски 2009

Тешко дека ќе најдеш валиден клуч, дека сите веднаш ги блокираат. Еве јас има лиценца за до 10.09.09, меѓутоа утринава ( како и на многумина други ) отиде јабана... Побарај по варез сајтовите, можеби ќе најдеш нешто што ќе работи.

луѓе има некако шанси преку компјутеров да проверам колку имам кеш меморија??

имам едно прашање. Сакам да конвертирам ДВД во АВИ и при конвертирањето сакам да изберам кои канали од аудиото (5.1) да се конвертираат затоа што имам некои филмови кои на 2 канали се оргиналниот звук а другите 2 се со синхронизација па кога ќе ги конвертирам аудиото е залепено и е многу тапа. TNX

Пред некое време почна да ми излегва нешто вакво http://www.flyupload.com/?fid=143420780 , е сега ми рековте дека можи да е рам меморијата (а мислам дека е) отидов во сервисот бидеќи е под гаранција комп. и ми рекоја дека е се во ред арно ама сега почна да излегва нешто вакво http://rapidshare.com/files/167399566/write.JPG.html , то рамот е или нешо друго??:toe:

имам едно прашање. Сакам да конвертирам ДВД во АВИ и при конвертирањето сакам да изберам кои канали од аудиото (5.1) да се конвертираат затоа што имам некои филмови кои на 2 канали се оргиналниот звук а другите 2 се со синхронизација па кога ќе ги конвертирам аудиото е залепено и е многу тапа. TNX

КЛИК

Download, Install, Шибај...:vozbud::pos2::pos2::pos2:

Ало луѓеее :smir: а мојов проблем погоре може ли некој да ми помогне? :kesa:

Фала уше еднаш :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom