Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ало луѓеее :smir: а мојов проблем погоре може ли некој да ми помогне? :kesa:

Фала уше еднаш :salut:
Друже, ти пратив неколку лиценци, една од нив 100% е исправна ... и има некаде 95 дена... провери и кажи што си направил.
П.С. форматот на фајлот е 7z да не се чудиш (ако немаш 7 zip, симни си од нет и вози).

968046ss.JPG

WTF??

Скениран од вируси, тројани, спајвер, адвер и слично - NO results found
А во msconfig во процесите го нема овој ( или некој сомнителен процес ) што би можел да предизвика вакво нешто. Ениуан ?

968046ss.JPG

WTF??

А во msconfig во процесите го нема овој ( или некој сомнителен процес ) што би можел да предизвика вакво нешто. Ениуан ?
Тоа било некоја алатка на Office 2003 за да ги репортира грешките:
http://support.microsoft.com/kb/841477
http://office.microsoft.com/en-us/ork2003/HA011402421033.aspx

968046ss.JPG

WTF??

Избриши од Контрол Панел апдејтите на Микрософт Офис пакетот......ете зошто ми требаше да знам пред неколку поста кога прашав!!!!!!!!!!!

Moze nekoj da mi prati torent od DriverAgent ili nekoja slicna programa koja ke mi gi najde potrebnite drajveri. fala odnapred. Pozz

Прв пат сум на оваа страна од форумов но една молба:
Ми треба програм за данлодирање софтфер или бин или фаил. Порано го имав еден со буквата Z zip ми се чини беше на жолто поле.Ако го има некој овој програм молам да го постира.

Прв пат сум на оваа страна од форумов но една молба:
Ми треба програм за данлодирање софтфер или бин или фаил. Порано го имав еден со буквата Z zip ми се чини беше на жолто поле.Ако го има некој овој програм молам да го постира.

Download Accelerator Plus :toe:

се надевам дека пишам на правото место на форумов:smir: дали некој може да ми каже дали можам да спиштам од на интернет инсталација за Блутут за компјутер... Јас имам блутут ама немам цд за инсталација. Дали може некаде да се најде инсталација на интернет? :pipi: Фала однапред :smir:

се надевам дека пишам на правото место на форумов:smir: дали некој може да ми каже дали можам да спиштам од на интернет инсталација за Блутут за компјутер... Јас имам блутут ама немам цд за инсталација. Дали може некаде да се најде инсталација на интернет? :pipi: Фала однапред :smir:

Може ама да кажеше нешто повеќе околу моделот, марка...

Симни го или ова или ова

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom