Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne znaev kaj da pisam pa aj tuka. Mi treba nesto, nekoj tutorial za Unix. Anyone? Tnx

Можеби тоа е добар начин, но јас вака го решив мојот проблем. Инаку она autostart.exe го најдов на компјутерот од еден пријател , со помош на живо Linux CD. Засега добро работи, понатаму ќе видиме. (Нормално дека ги избришав овие фајлови од сите три партиции.)
А, зошто ми го грешиш името????
Зарем не гледаш дека имам калашников???

Sledniot pat napravi folder vo USB-to, i vi folderot stavaj se.

ај некој нека ми каже како да го сменам свичинг јузерс на виндовс...
ко ќе одам start-log off ми излегвит ова
kakoedq2.jpg

а порано ми излегвеше ова
winxp_2462_media_035.gif

како да го вратам да е како на вторава слика?

ај некој нека ми каже како да го сменам свичинг јузерс на виндовс...
ко ќе одам start-log off ми излегвит ова
kakoedq2.jpg

а порано ми излегвеше ова
winxp_2462_media_035.gif

како да го вратам да е како на вторава слика?

Повелеле :helou:

955958jovan40.JPG

ова ми излегвит...
kdakjdov4.jpg

е сеа, еве шо викет на форумон од мајкрософт за ова...
викет да го анинсталирам ова netware ама ко шо гледам поврзано е со конекцииве... дан си го зезнам интернетов, ај кој се разбират нека пишит...

Јован само ова направи го за да смениш а баш сеа видов и кајмене е како кајтебе :(

1.Оди Log Off кликни на него.
2.После ќе ти се појави да пишеш нов јусер и ако имаш пасворд.

znaci mojot problem e toa so Microsoft Office 2007 mi bara kod od 25 bukvi/znaci,t.e.nekakov product key za licencata,pojma neam od kade da go najdam...ako moze nekoj da mi pomogne cekam odgovor so moze pobrzo...
odnapred blagodaram

p.s. eve SS nekoj mozebi ke prepoznae so kako ako imal slicen problem :)

ова ми излегвит...
kdakjdov4.jpg

е сеа, еве шо викет на форумон од мајкрософт за ова...
викет да го анинсталирам ова netware ама ко шо гледам поврзано е со конекцииве... дан си го зезнам интернетов, ај кој се разбират нека пишит...

ОДИ ТУКА
496836jovan40 2.JPG

Овде ќе има едно, Client Services for NetWare, напрај му uninstall рестартирај ПЦ и готово :)

znaci mojot problem e toa so Microsoft Office 2007 mi bara kod od 25 bukvi/znaci,t.e.nekakov product key za licencata,pojma neam od kade da go najdam...ako moze nekoj da mi pomogne cekam odgovor so moze pobrzo...
odnapred blagodaram

p.s. eve SS nekoj mozebi ke prepoznae so kako ako imal slicen problem :)

Провери ПП и кажи што си направил ако не да бараме друг.

ништо, не одговара

Тој што ти го пратив беше за Microsoft Office Plus 2007, а сега овие што ти ги пратив се за Microsoft Office Standard 2007, ако некој фати арно... ако не... :S

Тој што ти го пратив беше за Microsoft Office Plus 2007, а сега овие што ти ги пратив се за Microsoft Office Standard 2007, ако некој фати арно... ако не... :S
Ok, fala go srediv ali sea mi bara nesto drugo LOL :) misalm deka e aktivaciski kod ili taka nesto :) eve SS :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom