Г
Грејвдигер
Гостин
Тимче земи PowerISO и лоадири го фајло преку таа програма. И ќе ти се појаве у My Computer и ќе пристапаш до фајловте.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
фала средих га не му се секири:smir:Тимче земи PowerISO и лоадири го фајло преку таа програма. И ќе ти се појаве у My Computer и ќе пристапаш до фајловте.
Здраво, јас имам мал проблем со Опера.Кога отварам некоја страница ми вика The server not be found или како друго, а со Internet Explorer си е се у ред.А исто е и со Mozzila Firefox.Ве молам за помош пошто Internet Explorer е многу бавен кај мене.
Здраво, јас имам мал проблем со Опера.Кога отварам некоја страница ми вика The server not be found или како друго, а со Internet Explorer си е се у ред.А исто е и со Mozzila Firefox.Ве молам за помош пошто Internet Explorer е многу бавен кај мене.
Имам еден проблем: Кога пуштам видео на Youtube преку Мозила не ми дава звук...се си е наместено добро......пробав да пуштам на Опера а таму се си е во ред.........не знам до што е......ај пишете зашто не можам да користам Опера стварно!!!!!!!!
земи дај и унунстал со ревото после инсталири ја 2.0.0.17 инсталири адобе флеш плееро и после врз неа инсталири ја 3.0.3 и се ке ти биде во ред и кај мене беше така:smir:Де бре па не сум до толку......и пишав се си е наместено како што треба и звук и се...а користам 3.0.3 for Windows!!!!!
ке одес со неро експрес не со неро бурнинг ромВака едно прашање итно ми е.
Сакам да направам бутабилно цд,и одам на make bootable cd и ми го дава овоа.
![]()
на кое треба да одам ?
ај ако може помош јас не сум правел бутабилно цд.
Земај и инсталирајДе бре па не сум до толку......и пишав се си е наместено како што треба и звук и се...а користам 3.0.3 for Windows!!!!!