Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја таа што ја имав беше 2 MB :)

Ај глеам нешто не ти иде, НА!
Малее колко бавно оде ке ми требаат 3 саата да го копирам ова :S (барем да успее)шо викаш корун ке биде ли
Edit: Не бива проблемо е до ЦДто така е направено изгледа да неможе да се преснимува ни у ком ни на др ЦДима ли чаре за ова нешто или да земам да го фрлам ни па може да се гледа на ком

Малее колко бавно оде ке ми требаат 3 саата да го копирам ова :S (барем да успее)шо викаш корун ке биде ли
Edit: Не бива проблемо е до ЦДто така е направено изгледа да неможе да се преснимува ни у ком ни на др ЦДима ли чаре за ова нешто или да земам да го фрлам

Aко е заштитено, значи е апла оригинал CD-то и нема тој ерор да ти го даде, него ќе ти даде сосем 5ти, што не си го видел до сеа и ќе прашаше за него сигурно :)

Провери го на друг DVD-ROM, на друг РС.... види.

Edit: Не бива проблемо е до ЦДто така е направено изгледа да неможе да се преснимува ни у ком ни на др ЦДима ли чаре за ова нешто или да земам да го фрлам ни па може да се гледа на ком

Иди у интернет кафе кај што режаат CD-иња и кажи им да ти го изрежаат. Доколку и кај нив несака ... ондак незнам.

како да ги избришам пасвордите и линковите на мозила?

пробав јас шо викавте за месенџерот, ништо неможев да направам првиот линк на корун не успеа вториот кога доунлоадирам кога ке се доунлоадире не ми дава да инсталирам, тоа е си слегнав истата верзија (старата чим нема чааре).
Поздрав!:smir:

А проба ли да видеш да немаш прокси ставено у интернет експлореро..
најчесто тај ерор код се јавува за тоа.. ако немаш прокси ставено оди вака
c:\Documents and Settings\imeto na usero tvoj\application data\microsoft\
1. microsoft\MSN Messenger - избриши се у него
2. microsoft\MSNLiveFav - исто
3. microsoft\Windows Messenger - исто

тоа ако немаш прокси фаќано у интернет експлореро и после ова би требало да се уклуче поз.

Знае ли некој како и дали може Мозила Фајрфокс да се рефрешира автоматски?
Кај Опера, на пример, можеш да си ставиш на колку што сакаш - 5, 10, 15 мин. одреден сајт сама да си го рефрешира.

edit: ОК. Најдов: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/115

Sea planirate da me remetite ili sto vi e filmot? Ne se razbiram mnogu vo ovie raboti:kesa:, sakav da instaliram wmp 11 i neso gluposti mi pisuvase vo vrska so toa.. ako ima nekoj neka dava a ne da me zezate...
Го нема таквиот фајл за да може да се даде, а и ако го имаш ќе ти го заебе работењето на компјутер со здодевни пораки... инсталирај SP3 и ќе можеш да ставиш медиа плеер 11ка.

Sea planirate da me remetite ili sto vi e filmot? Ne se razbiram mnogu vo ovie raboti:kesa:, sakav da instaliram wmp 11 i neso gluposti mi pisuvase vo vrska so toa.. ako ima nekoj neka dava a ne da me zezate...

Нема ништо зезање во тоа што го пишав, викам дека можеби имаш лиценциран виндоус... тоа е се, нема тука реметење :)
а за медиа плеерот може и на друг начин да се инсталира без да се помине низ таа процедура на валидизирање... ако ми текне, ќе ти постирам

едит: еве ти пишал апокалипто, пробај со SP3
едит2: иван, еве го тоа што го бараш. Ако има нешто проблем, обрати се овде :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom