Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го нема таквиот фајл за да може да се даде, а и ако го имаш ќе ти го заебе работењето на компјутер со здодевни пораки... инсталирај SP3 и ќе можеш да ставиш медиа плеер 11ка.

Незнам дали тука му е местото на ова прашање, али ај ќе помине и тука ... сите се жалат од SP3 (лично го немам пробано, али другари што го имаат пробано се жалат)... па ако може некој ова некако да го објасни во 1-2 реченици.

1. Предности и слабости на SP2 во споредба со SP3
2. Предности и слабости на SP3 во споредба со SP2

Незнам дали тука му е местото на ова прашање, али ај ќе помине и тука ... сите се жалат од SP3 (лично го немам пробано, али другари што го имаат пробано се жалат)... па ако може некој ова некако да го објасни во 1-2 реченици.

1. Предности и слабости на SP2 во споредба со SP3
2. Предности и слабости на SP3 во споредба со SP2

А може ли ти да објасниш што тоа твоите другари се жалат кога СЕ КЛАДАМ незнаат што значи Service Pack.

Иначе со секој нареден SP се поправаат багови, се подобрува искористеноста на ресурсите (рам, процесор, хард диск) а со тоа се убрзува работата на компјутерот.

А тие што се жалат, се жалат изглеа зашто некој на заебанција кажал SP3 не чини, па овие пошо незнаат, викаат ЧИМ ОН ВИКА ЗНАЧИ НЕ ЧИНИ, и сите така..... и искочило НЕ ЧИНИ ЅР3 :)

(врска си нема)

Sea planirate da me remetite ili sto vi e filmot? Ne se razbiram mnogu vo ovie raboti:kesa:, sakav da instaliram wmp 11 i neso gluposti mi pisuvase vo vrska so toa.. ako ima nekoj neka dava a ne da me zezate...

Тоа не е програма за валидација, тоа само те подсетува да си земеш генуине.. за валидација ќе одеш на микрософт страната таму афтоматски валидират :)

А може ли ти да објасниш што тоа твоите другари се жалат кога СЕ КЛАДАМ незнаат што значи Service Pack.

Иначе со секој нареден SP се поправаат багови, се подобрува искористеноста на ресурсите (рам, процесор, хард диск) а со тоа се убрзува работата на компјутерот.

А тие што се жалат, се жалат изглеа зашто некој на заебанција кажал SP3 не чини, па овие пошо незнаат, викаат ЧИМ ОН ВИКА ЗНАЧИ НЕ ЧИНИ, и сите така..... и искочило НЕ ЧИНИ ЅР3 :)

(врска си нема)

Абе јас нити иам користено, а како што тргнале работиве нема ни да стасам да корситам SP3, само чисто информативно ме интересираше мислењето на некој што лично го има пробано SP3 која е фрката со тие трачеви демек вака било или онака било. Иначе за тоа дали се разбирале или не ... има и такви и такви :)

(врска си нема)
џабе ке го забрзе ком коо ке ти окоче негде и ке треба да го рестартираш :smir::toe:

Дај бе пишувај ко човек.
шо како мајмун ли пишувам или незнаеш да читаш појаснување:викам џабе ке ти забрзе компјутеро со СП3 кога негде ке пребрзе и треба да го рестартираш тоа ми го имаат кажано ного луге кои имаат користено СП3

шо како мајмун ли пишувам или незнаеш да читаш појаснување:викам џабе ке ти забрзе компјутеро со СП3 кога негде ке пребрзе и треба да го рестартираш тоа ми го имаат кажано ного луге кои имаат користено СП3

- Велам, бадијала ќе ти го забрза компјутерот со SP3, кога некаде ќе пребрза и треба да го рестартираш, тоа ми го имаат кажано многу луѓе кои имаат користено SP3

еве ви превод на македонски стандарден јазик :pos:

да се навратам за ова со сп3, јас моментално го користам и немам забележано некое значително подобрување, сепак ваш компјутер- вие одлучувате што ќе има/нема во него :)

п.с. тим4е легенда си :pos:

- Велам, бадијала ќе ти го забрза компјутерот со SP3, кога некаде ќе пребрза и треба да го рестартираш, тоа ми го имаат кажано многу луѓе кои имаат користено SP3

еве ви превод на македонски стандарден јазик :pos:

да се навратам за ова со сп3, јас моментално го користам и немам забележано некое значително подобрување, сепак ваш компјутер- вие одлучувате што ќе има/нема во него :)

п.с. тим4е легенда си :pos:
браво бе аце а така преведи има... иначе така ми кажаа јас сакав да ставам СП3 ама прашав и ми кажаа оти СП2 бил најдобар СП3 не го бивало и ставих си СП2.... а не мее јасно шо има врска каков ке користиш важно да ти работи компјутерот

браво бе аце а така преведи има... иначе така ми кажаа јас сакав да ставам СП3 ама прашав и ми кажаа оти СП2 бил најдобар СП3 не го бивало и ставих си СП2.... а не мее јасно шо има врска каков ке користиш важно да ти работи компјутерот

Aбе дудук еден! Кога ти рекоа да пишуваш ко чоек, се мисли да не бидеш бот и да ја користиш малку главата за тоа што пишуваш, а не да мењаш дијалект. Пробај (барем пробај) да рамислиш малку пред да пишеш било што. Трескаш глупости претерано многу т.е. не многу, туку САМО глупости трескаш.

Како може, од што ќе биде побрз компјутерот ЗАРАДИ ТОА да се укочи??????????

Стави си SP3, подобар ќе ти биде компјутерот и побрз, и ако ме прашаш зашто, ќе ти влезам преку монитор со шут :helou:

Aбе дудук еден! Кога ти рекоа да пишуваш ко чоек, се мисли да не бидеш бот и да ја користиш малку главата за тоа што пишуваш, а не да мењаш дијалект. Пробај (барем пробај) да рамислиш малку пред да пишеш било што. Трескаш глупости претерано многу т.е. не многу, туку САМО глупости трескаш.

Како може, од што ќе биде побрз компјутерот ЗАРАДИ ТОА да се укочи??????????

Стави си SP3, подобар ќе ти биде компјутерот и побрз, и ако ме прашаш зашто, ќе ти влезам преку монитор со шут :helou:

ај пробај бе, влези му... тој си има фајлрвол монитор :kafe:
после ќе ти УКОЧИ твојот компјутер :helou:

ај пробај бе, влези му... тој си има фајлрвол монитор :kafe:
после ќе ти УКОЧИ твојот компјутер :helou:
хаха браво бе аце ... море имам решетки на мониторот и со се нервирате толко мислаш којзнае шо е тоа уживајте :smir::smir::smir:

Е 0_0 :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Вакво смеење у живото, а верувам и у предходнио живот, неам удрено :))
ииииииии ја ќе напраам сеа 5 партиции со windows sp3 и компјутеро ќе ми лета како core 2 extreem ќе ми биде

Ace_element цитати за потпис не се дозволени како шо виде јас :)

sp3 треба да ти ја подобри сигурноста инсталира bug fixes и такви работи иначе тим4е што дијалект е тоа? :)

sp3 треба да ти ја подобри сигурноста инсталира bug fixes и такви работи иначе тим4е што дијалект е тоа? :)

треба ама не го праве тоа :))
под нов сервис пак се мисле на тотално нов оперативен систем тоа е коа старио оперативен систем у овај случај SP2 го прекуцат кажано и го продавад на CD како нов... SP3
тоа со SP1 SP2 SP3... не е ништо друго освен бизнис на Microsoft..
SP2 со често упдејтирање има најмалце багови од сите други... 100% проверено... за XP збореме

после Windows земе смене нешто у графиката на SP2 абре убре и со тоа шо смене оп туп нови багови се јават..
ама земат исфорсират го само за бизнис и продажба на истио...
у кратки црти..

Сите си купиле SP2 и више никој не зима
ајде народе SP3 е ногу подобар и сите шо имале SP2 си купиле и SP3 :)

п.с. мислам дека тимче маа на гевгелиски :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom