Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најверојатно ерор е.видејте земав Adobe photoshop CS2 и се га кога кликам на setup-от почнува да се инсталира ама кога ке дојде при крајта излева еден error шо е проблемо
da ne ti e neso zafrknat setup ot na photoshopot?видејте земав Adobe photoshop CS2 и се га кога кликам на setup-от почнува да се инсталира ама кога ке дојде при крајта излева еден error шо е проблемо
Абе ова програма ми е чудна ич не ја знам,ај кажете кога ќе ја оклучам и после дека да одам па како да го ставам клипот и се натака !?
Не лажи бе... тим4е рече да го конвертира првовиди, ти го имаш направено клипот во муви мејкер, и можеш да го гледаш само преку таа програма
земи експортирај го како видео фајл и ќе можеш да го гледаш со други програми а воедно ќе можеш и да го прикачеш на youtube :helou:
Не лажи бе... тим4е рече да го конвертира прво![]()
да, ама како да го експортирам клипот во видео фајл ?види, ти го имаш направено клипот во муви мејкер, и можеш да го гледаш само преку таа програма
земи експортирај го како видео фајл и ќе можеш да го гледаш со други програми а воедно ќе можеш и да го прикачеш на youtube :helou:
отвараш го фолдеро дека шо ти е клипо и влечеш го во тотал и после одеш избираш шо фајл ке го правеш и Convert now и толко к епочекаш малко и готовоАбе ова програма ми е чудна ич не ја знам,ај кажете кога ќе ја оклучам и после дека да одам па како да го ставам клипот и се натака !?
Тим4е НЕ ТРЕСКАЈ.отвараш го фолдеро дека шо ти е клипо и влечеш го во тотал и после одеш избираш шо фајл ке го правеш и Convert now и толко к епочекаш малко и готово
Едит: ептен си дрво значи :smir::smir::smir::smir:
ацето ојде да спии Apokalipto сега нека ти објасне :baeh:и как може се кај тебе да не бива нешто до тебе е или до ком ?незнам, дрво сум
не бива нешто незнам стварно шо сакате да кажете кај мене нејке, а како шо викаше аце_елемент како да го експортирам видеото и ке можам да го гледам секаде ?
Едит: отидов по тимето цццц, аце како да го експортирам ?
немам појма искрено ке треба да го форматирамацето ојде да спии Apokalipto сега нека ти објасне :baeh:и как може се кај тебе да не бива нешто до тебе е или до ком ?
Тим4е... роденден ти е друже.ацето ојде да спии Apokalipto сега нека ти објасне :baeh:и как може се кај тебе да не бива нешто до тебе е или до ком ?