Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
i ne mi e jasno zosto samo taa strana najmnogu ja koristev i pred dva dena nemase internet od kaj niv nesto i koga stigna netot nikako nemozam da s ekonektiram na topmk se drugo otvara osven nea mi veli ,,serverot ne e pronajden,, a gi imam site prelistuvaci mozzila ,opera IE.....
Moже да се обидам со римут асистенс..?
Пиши ја твојата мсн ако си за...

Moже да се обидам со римут асистенс..?
Пиши ја твојата мсн ако си за...
Со римут асистенс ќе и решаваш проблеми за веб страна?

marija77. до броусерите ти е најверојатно, исчисти ги кукијата (cookies) и приватни податоци, изчисти ја историјата и треба да се среди :helou:

Ag0rA напиша:
Да не сурфаш со 64 битен броусер?

едит: ти нудам римут асистенс ;)

За мене е ова прашање ? :/

marija77. напиша:
i ne mi e jasno zosto samo taa strana najmnogu ja koristev i pred dva dena nemase internet od kaj niv nesto i koga stigna netot nikako nemozam da s ekonektiram na topmk se drugo otvara osven nea mi veli ,,serverot ne e pronajden,, a gi imam site prelistuvaci mozzila ,opera IE.....

Незнам Марија, вакво нешто до сега не ми се десило, види си убаво сетинзите на анти вирусот и на Firewall-от. Чудното е тоа што вика дека неможе да го најде серверот... такада... :S

Едит: Пробај го лекот на Apokalipto (ако не на крај краева да ги преинсталираш browsers..)

Да прашам нешто ...
Како може цел фолдер да уплоадирам на рапидшаре или треба една по една слика да се уплоадират ако бива цел фолдер кажете како?

Да прашам нешто ...
Како може цел фолдер да уплоадирам на рапидшаре или треба една по една слика да се уплоадират ако бива цел фолдер кажете како?
WinZip WinRaR или друга програма за архивирање :)

Да прашам нешто ...

Ако добро те разбрав сакаш да уплоадираш повеќе слики одеднаш на RapidShare... Ако е тоа, ќе земеш еден фолдер, во него ќе ги ставиш сите слики што сакаш да ги Upload-ираш, потоа тој фолдер ќе го зипуваш и потоа зипуваниот фолдер ќе го Upload-ираш на RapidShare. ;-)

Со римут асистенс ќе и решаваш проблеми за веб страна?

marija77. до броусерите ти е најверојатно, исчисти ги кукијата (cookies) и приватни податоци, изчисти ја историјата и треба да се среди :helou:
why not?

ama toa ne saka da se konektira:S...pojma nemam sto mu e na RA to

а пример сега ова направив клипче со музика од windows movie maker и сега како можам да го гледам во bsplayer, windows media player или па да го искарам на јутуб, кај мене само бива во windows movie maker да гледам зошто така?

ке го конвертираш во таков фајл за да мозе да се гледа земи инсталираи си Total Video Converter:smir:

ке го конвертираш во таков фајл за да мозе да се гледа земи инсталираи си Total Video Converter:smir:
што и како треба да го направам во таков фајл, дај разјасни поубаво .

што и како треба да го направам во таков фајл, дај разјасни поубаво .
ја зема ли програмата ?? ако си ја слегнал тогај стај го клипо у прогтамата и ке го конвертирас во 3GP или AVI клипо и ке можеш после га го пушташ на Windows Media Player

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom