Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вака сега.Еден мој другар има проблем со стартувањето на компјутерот.Го пали и кога стигнува до тоа цртите не сака да се подигне windosot.После 10 пати рестартирање конечно го запалил преска.Ова не е прв пат да му се случува ова.Некој да не знае дали е ова некој хардверски или софтверски проблем ако знае некој нека пише.Фала однапред![]()
хах, знам што сакаш да кажеш не е до тоа имам ги доле квадратите за сликата и сега кога ке ја фатам сликата носејки доле не се става.Си притиснал на Show Timeline.......сега треба да имаш една команда веднаш над тоа што ти го покажува за видеото пишува Show Storyboard.......притисни на него....мислам дека е тоа..............поздрав:helou:
Вака сега.Еден мој другар има проблем со стартувањето на компјутерот.Го пали и кога стигнува до тоа цртите не сака да се подигне windosot.После 10 пати рестартирање конечно го запалил преска.Ова не е прв пат да му се случува ова.Некој да не знае дали е ова некој хардверски или софтверски проблем ако знае некој нека пише.Фала однапред![]()
Можда иамш слики во формат so кои Windows Movie Maker не е компатибилен.....
А сакам да знам како да ја верифицирам е-маил адресата за на мсн да не се појавува она E-mail adress not verified.......:nesum:
Можда иамш слики во формат so кои Windows Movie Maker не е компатибилен.....
А сакам да знам како да ја верифицирам е-маил адресата за на мсн да не се појавува она E-mail adress not verified.......:nesum: