Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам да стаем 2 GB RAM дали треба да менувам и нешто друго или може само тоа.

моментално:
3.00 GHz, 256 MB of RAM
GeForce FX 5500

... дека некои ми викаа мора и графичка да стаем појака.

cek sea ako sakas da igras ponovi igri stavi si, ali za da stavis ram ne gledam zs treba da menjas graficka, ali ako stavas i graficka ke treba da menjas i napojuvanje (pretpostavuvam)

Епа ти треба и графичка нова за игри оваа слаба ти е. Уствари што процесор имаш? Ако ти е за најновиве игри нова конфигурација ќе ти треба :)

Вака сега.Еден мој другар има проблем со стартувањето на компјутерот.Го пали и кога стигнува до тоа цртите не сака да се подигне windosot.После 10 пати рестартирање конечно го запалил преска.Ова не е прв пат да му се случува ова.Некој да не знае дали е ова некој хардверски или софтверски проблем ако знае некој нека пише.Фала однапред :)

Вака сега.Еден мој другар има проблем со стартувањето на компјутерот.Го пали и кога стигнува до тоа цртите не сака да се подигне windosot.После 10 пати рестартирање конечно го запалил преска.Ова не е прв пат да му се случува ова.Некој да не знае дали е ова некој хардверски или софтверски проблем ако знае некој нека пише.Фала однапред :)

До виндовсот е проблемот формат нека направи ќе му се среди :smir:

Имам проблемче :
Ја знаете програмта Windows Movie Marker во секој компјутер што ја има е сега знам се но нешто имам проблем сега нели си направив сликите и треба да ги ставам доле во редот за да ми се менан е кај мене нејке да се стават доле сликите доле нешто ми тере за ВИДЕО да ставам а слика не бива како да си направам слика да можам да редам доле кај што треба да се стават сликите ?

Си притиснал на Show Timeline.......сега треба да имаш една команда веднаш над тоа што ти го покажува за видеото пишува Show Storyboard.......притисни на него....мислам дека е тоа..............поздрав:helou:

Си притиснал на Show Timeline.......сега треба да имаш една команда веднаш над тоа што ти го покажува за видеото пишува Show Storyboard.......притисни на него....мислам дека е тоа..............поздрав:helou:
хах, знам што сакаш да кажеш не е до тоа имам ги доле квадратите за сликата и сега кога ке ја фатам сликата носејки доле не се става.
Мајни го тоа но да ми кажеше нешто, на пример сакам други слики да има таму и други да ставам како можам да ги ставам другите слики ?

ако не се појавува blue screen of death тогаш е софтверски проблем, најверојатно ти се оштетени/избришани некои системски фајлови и виндоусот неможе да се подигне, решение- формат, или пак доколку си поискусен преку recovery conzolata да пробаш да го средеш... ( ова се случи и кај мене на лаптопот, јас со формат го решив :) )

Можда иамш слики во формат so кои Windows Movie Maker не е компатибилен.....

А сакам да знам како да ја верифицирам е-маил адресата за на мсн да не се појавува она E-mail adress not verified.......:nesum:

А сакам да знам како да ја верифицирам е-маил адресата за на мсн да не се појавува она E-mail adress not verified.......:nesum:

ти најверојатно имаш направено е-маил на сопствен сервис...
ако може нешто да ти помогне, види овде

www.hotmail.com оди тука, логирај се со ТАА E-MAIL адреса тука, и ќе се снајдеш понатаму, ќе ти даде одма опција да ја верификуваш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom