Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ги слегнав најновите драјвери за графичката, да ги апдејтирам и кога пуштам да се инсталираат ми се појавува ова:Can't Find InstFunc.exe result file....И после него ми излегува Error и вика дека системот неможе да ја идентификува, да го рестартирам лап топот и да пробам поново....Направив рестарт 100 пати и пак неќе...ЧАРЕ???
SiS Mirage 3 Graphics
Chip Type: Si672 Series
ПОМАГАЈТЕ!!!!:toe::toe::jaj::pos2:

Aко имаш CD што ти го дале заедно со лаптопот, од таму инсталирај си ја графичката. Претходно избриши ги сите драјвери и глупости што си ги инсталирал за графичката.

можда глупо е прашањево,ама како можам во Ворд да ја напрам страницата да е хоризонтална,не вертикална?

можда глупо е прашањево,ама како можам во Ворд да ја напрам страницата да е хоризонтална,не вертикална?

File - Page Setup

Ќе се снајдеш таму. Треба да најдеш Landscape

Може ли некој да ми објасни подетално како се работи со Remote Desktop Connection? Пример: Што треба да внесам во делот Computer, User Name, Password, Domain и така натаму...:vozbud::smir::kesa:

Вообичаено врши работа и само IP адресата да ја внесеш кај Computer. После ќе ти побара корисничко име и лозинка.

Aко имаш CD што ти го дале заедно со лаптопот, од таму инсталирај си ја графичката. Претходно избриши ги сите драјвери и глупости што си ги инсталирал за графичката.

Добро ке пробам ако не биде и така ке пишам пак...:pos2:

Ај едно банално прашање ме мрзи да пробувам.....на Ф8 ли се влагаше во Safe Mode...

де бе кажејте шо е проблемот укл го ком се е како шо треба флевам на CS писмото е македдонско и не се мена никак до шо може да е

де бе кажејте шо е проблемот укл го ком се е како шо треба флевам на CS писмото е македдонско и не се мена никак до шо може да е

What the fuck? :pop:

Несакајќи кликнав на Program Updates на компјутерот па сега при секое вклучување ми се појавува тоа и ми бара да лоцирам некаков инсталационен фајл. Ова се повторува и едно 30 пати морам да кликнам на Cancel за да исчезне. Чаре?

snjkgg.jpg

drcf3c.jpg

Ако добро те разбрав, тоа што пишуваш е на македонски ???
ако е така, во Language Bar-от смени го да биде EN

ако не сум те разбрал, пробај да објаснеш поубаво

Ако добро те разбрав, тоа што пишуваш е на македонски ???
ако е така, во Language Bar-от смени го да биде EN

ако не сум те разбрал, пробај да објаснеш поубаво
проблемот е шо на Language bar-от го снемува тава а и со Alt+shift не бива да се смени

проблемот е шо на Language bar-от го снемува тава а и со Alt+shift не бива да се смени
пробај вака
control panel->religional and language options->languages->details->под preferiences оди на language bar, и види дали ти е селектирано show the language bar in desktop. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom