P
Princ
Гостин
Ништо... Мислам дека е до нивната база на податоци... или начинот на кој ти е одговорен на мејлот. Не знам, некој друг можеби ќе може да ти помогне.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
што се однесува до форматот на преводот треба да биде .srt или .sub
имам нешто проблем со тач падот на лап топот, не ми иде надоле нагоре(не ми скрола кога сакам да идам на некоја страна надоле):nesum:
имам проблеми со мозилава на пример кога пишувам вака на некоја тема ми префла страни и се тоа ми се брише.иначе имам Мозила Фирефох 2.0.0.16 го имав тој проблем и со тројката(го избришав зс бавно ми работи бидејки имам послаб компјутер) дали и КАКО можам да го направам ова?последниве 2-3 недели почна да ми го прави ова и стварно мн ме нервира...хелп:devil2: :se_ molam![]()
имам проблеми со мозилава на пример кога пишувам вака на некоја тема ми префла страни и се тоа ми се брише.иначе имам Мозила Фирефох 2.0.0.16 го имав тој проблем и со тројката(го избришав зс бавно ми работи бидејки имам послаб компјутер) дали и КАКО можам да го направам ова?последниве 2-3 недели почна да ми го прави ова и стварно мн ме нервира...хелп:devil2: :se_ molam![]()
како ти префрла страни...
ти вирус да не имаш...иам јас мозила никад не праела така....
ми префла на пример горе е рекламата од ТЕЛЕКАБЕЛ и јас си пишувам на одредена тема и одеднаш ми ја отвара страната на телекабел или понекогаш оди 1-2 страни напред назад....можно е да е од вируси.Симнав програмче Spyware Doctor ми најде 10 threats и 99 infections ама демо беше и скенирав со Нод32 ми најде само 6 Infiltraitons ги избриша па сега да видам како ке се однесува мозилава.......:helou:
Otvori go cd so nero nemora da snimas niso nego zatvori ja sesijata (finalizecd) pred da stisnes burn....Imam eden problem,rezev na edno dvd podolgo vreme sliki i klipcinja,i pri poslednoto rezenje dvd-to mi ja cita samo poslednata kompilacija,ostanatoto pred toa nigde go nema(4gb i nesto).
Znae li nekoj programce ili nesto sto ke gi najde i otvori podatocite?