Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Симни го од друго место.Ај ако може некој да ми помогне. пробувам на еден лап топ да инсталирам мсн месинџер и ми ја јавува следнава порака
![]()
Од windows страницата.Dali moze od da mi kazete od kade da go downloadiram windows update agent,mi treba za da instaliram msn , Bez nego ne se uklucuva instalacijata
Имам XP -со хакнат лиценционен код..
Досега све си беше убаво и можеше без проблем да се прави update,арно ама пред некој ден ми падна на validation i сега нонстоп ми излегува известување дека мојот софтвер не е оргинален...
Дали некој можеби знае како да го решам проблемот без повторно да го преинсталирам виндовсов??
Поздрав
Имам XP -со хакнат лиценционен код..
Досега све си беше убаво и можеше без проблем да се прави update,арно ама пред некој ден ми падна на validation i сега нонстоп ми излегува известување дека мојот софтвер не е оргинален...
Дали некој можеби знае како да го решам проблемот без повторно да го преинсталирам виндовсов??
Поздрав
Како можам да го решам овој проблем. Кога ќе отворам некој инсталер фајл, ми се отвара следнава порака.NSIS Error: Error launching installer или пак ова "The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect"